0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (368 puan) tarafından
25 haftalık hamileyim 13 aylık oğlum var, aşırı derecede memeye düşkün, asla memesiz uyumuyor. Daha önce iki defa kesmeye çalıştım ama başarısız oldum bu sefer çok kararlıyım çünkü hamileliğim çok zor geçiyor emzirirken nefes alamıyorum özellikle geceleri en az 6 defa uyanır meme emmek için dün geceden beri vermedim sabır taşı sürdüm ağladı ağladı kustu dündendir kendini yerlere vuruyo hiçbir şekilde sakinlestiremiyorum. Az önce de karnını iyice doyurdum çok şükür yemek yemesi iyi inek sütü de vermeye başladım biberonu ne yaptıysam alıştıramadım bardakla içiyor, şuan karnı tok olmasina rağmen kendini yerlere vuruyor meme için. Ne olur bana yardım edin, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
İsteyerek mi gebe kaldın yanlışlıkla mi
(368 puan) tarafından
Hiç istemiyordum ayriyeten iki yaşında da bir kızım var kızımdan sonra oğluma isteyerek kaldım ama bunda hiç istemiyordum yeni yeni kendime geliyorum alışamadım başlarda kabullenemiyordum, yine de vardır rabbimin bir bildiği..
tarafından
Ooo   valla işin zormuş.
Ama daha 13 aylık oda anaya muhtaç. Dayanabiliyosan dayan. Onunda hakkına girme bence
(368 puan) tarafından
Doktorum artık kesmemi söyledi gebeliğim riskli ve zor geçiyor o yüzden kesmem lazım yoksa doğuma kadar vermeyi düşünüyordum.
-Reklam-
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Canim bitti artik yok diye biraktirdim. Gebeligim yoktu ama saglik durumundan dolayi oldu. Sen sabirli ve sevkatli ol. Daha once de denemissin. O cok aglayinca pes edip verdiysen dozu arttiriyordur. Seni pes ettirmek icin. Artik bi gelisimine katkisi yok. O yüzden karnindakini de düşünerek bıraktıman lazim
(368 puan) tarafından
Aynen öyle çok haklısın..
0 oy
(5,153 puan) tarafından
Maalesef zor bir süreç bende hamilelikten dolayı 14 aylıkken kesmiştim bende boğuluyordum artık defalarca uyaniyordu sabır taşı sürdüm üç gün ağladı diyebilirim eşim sağolsun uardim etti sakinleştirdik ama zor nir süreç Allah yardımcınız olsun
(368 puan) tarafından
Eşim yardim ediyor ama hickimsede durmuyor eşim bile sakinlestiremiyor malesef dündendir uykusuzum durmuyor..
(5,153 puan) tarafından
Sabredin biraz inşallah unutacaktir zamanla
(368 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim..
0 oy
(5,452 puan) tarafından
Yani normalde şevkat ile sonlandırmak gerekiyor ama daha küçük anlamaz ki. Gebesin incitmek istemiyorum seni ama keşke bekleseydin biraz daha. 12 aylık kızım var benim de. Daha süt çocuğu onlar. Anne memesi en az karnındaki kadar onun da hakkı :( 
(368 puan) tarafından
Evet öyle bu gebeliğim isteyerek olmadı bana da çok sürpriz oldu
0 oy
(346 puan) tarafından
Birden kesme azaltarak kes öyle senin icinde bebek içinde daha iyi olur mesela sabahları 10 kere emiyorsa 9a düşür sonra 7ye dusur oyle öyle akşamlarıda aynı şekil yap 2ye düşündüğün zamanda bidaha verme ve bi kere kesince bidaha meme verme öyle cocuga yazık olur bide aglamanin dozunu arttırır 
(368 puan) tarafından
Gündüz çok az emer zaten gündüz emmesini kesmiştim en fazla iki defa emerdi gece emzik gibi kullanır beni, teşekkür ederim..
0 oy
(20,768 puan) tarafından
Yara bandı yapıştır gogsune. Göremeyince sasirir istemez
(20,768 puan) tarafından
Bı de ağladığı zaman kucağına al salavat çekerek dolaş evin içinde. Yavaş yavaş alışır Allah'ın izniyle
(368 puan) tarafından
Zaten sürekli üstüne okuyan biriyim her daim yanında sesli kuran okurum bakara suresini her gün mutlaka açar dinletirim inşallah alışır çok zor bir çocuk gerçekten de teşekkür ederim..

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 113 göst.
0 oy
2 cevap 162 göst.
31 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde meryemumu (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
0 oy
4 cevap 398 göst.

Kategoriler

1,438,750 soru

23,654,904 cevap

308,674 kullanıcı

...