10 gibi tartışmaya başladık çarşambadan beridir benimle konuşmuyor zatenn sebebi işe en yakın arkadaşımmn kınasına gidip 200 tl atmak istemem. Neymiş efendim kina da kız tarafı aldı tüm takıları annene söyle o atsın para dedi. Ama benm arkadaşm dedm ne olursa olsun yani 200 tl için aileme bu konuyu mu acicam dedm. Kızlar geçenlerde arkadaşının düğünleri oldu 3 4 tane her birine biner tl atti bende bhbu soyledm sen neden gönderin o zaman baban gondeseydi bizim düğünde de tün takıları baban aldi bi lirasini bile bize vermedi dedm o ayrı bu ayrı dedi sen erkeksin ben kadınım dedi. Bundan dolayi karigibi küstü benmle o günden beri de tek lafı yoktu. Eve geldi onunla yemek yemedim diye laf etti bende 1 haftadır benmle konuşmayan sensin 2krs için yemek yesem ne yemesem ne dedm. Sen görürsün dedi bide üste çıkarak. Yine kime soyliym sen akillan diye dedm ablanı mi ariym illaki ben söyleyince etkili olmuyor mu dedim yok dedi o benm ablam dedi. Bennn senin karınım ablan değil dedm. Bunu dedim diye bana öyle bi tokat attı ki tüm vücudum titremeye başladı o vuruştan dolayı hicbsy demeden çıkıp odama geldim ağlayarak. 2 dk sonra peşimden geldi kucağına Allaha çalıştı vicdan yapti çünkü. O kelimeyi dememeliydn ablama dedi insanda biraz edep olur dedi vs dinlemedim ittim geri geldim. Salonda tv izliyordu gözümü bi actim saat gece 2
Yastığını aldm salona gittim fırlattım yüzüne geldm kapıyı kitledm 1 saat sonra geldi kapıyı açmaya çalıştı açmadm.
Hem ablası için bana tokat atti hem de pişkin pişkin saatler sonra geliyor odaya. Biz demiştik ne olrsa olsn bu yatağa saatler sonra girilmicek. Haksz miym vala tek gözle yazıyorum uzun oldu baya hakkınızı helal edin