0 oy
439 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,781 puan) tarafından
Kızlar sinirden elim ayağım titriyor. Giriş katta oturuyorum. Bir odayı kullanmıyordum dedim kış geliyor aydınlık odaya geçelim. Camları sildim ama nasıl bir kir var bastıra bastıra sildim gitmiyor da. Camları sildim ertesi gün 3. Kattaki teyze yemek döktü Allah aşkına pencereden aşağıya yemek dökülür mü? Görseniz bahçeye bir indim ekmekler, makarnalar, çay posası neler yok neler ev sahibi de söylemişti o kadın döküyor uyarın diye karşı komşular da görüyormuş sürekli aşağıya herşey atıyor döküyor diye kadını bir güzel uyardım  ben atmadım dökmedim dedi. Sadece dökme dedim gelmiş apartman merdivenlerini sildiği paspasla pencereleri mermerleri temizliyor komşular soruyor onlarada yemek dökmüşümde onu temizliyorum çıktım pencereye bak abla ayıp ediyorsun dedim. Milleti dolduruyor kocası da biraz tehlikeli bir tip onuda doldurur diye dışarı da çıkamıyorum korkudan ne yapacağımı bilmiyorum.

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ayy korku filmi gibi :/ dikkat et canm
(1,781 puan) tarafından
Yemek yapacağım malzeme eksik dışarı da çıkamıyorum.
-Reklam-
0 oy
(13,814 puan) tarafından
Yöneticiye şikayet edeceksiniz böyle terbiyesizlik olmaz
(1,781 puan) tarafından
Eşim uğraşmak istese ben ceza yazdırırım diyor da ben evde böyle tedirgin durduktan sonra bir anlamı da yok.
(13,814 puan) tarafından
Böyle böyle herkesi sindirmiş. Yaptığı büyük terbiyesizlik.
tarafından
Zaten kimse ugrasmadigi için böyle tepenize çıktı susarak korkarak meydanı eskiyalara birakiyorsunuz hiçte korkmayin
(1,781 puan) tarafından
Esim güzelce konuştu özür diledi bir daha yapmam dedi
(13,814 puan) tarafından
İnşallah yapmaz, yaparsa da hiç çekinmeyin. Haklısınız çünkü
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Bu ne ya maganda gibi sinir oldum
(1,781 puan) tarafından
Valla ne yapacağımı şaşırdım.
0 oy
(2,497 puan) tarafından
Afedersin ha.yvan galiba bu komşunuz. Mağaradan mı gelmiş ne yapmış camdan yemek çöp dökmek nedir ya?!! Bi halt ederlerse şikayet edin hepiniz
(1,781 puan) tarafından
Ağzıyla söylüyor ben sadece ekmek atıyorum yemek dökmedim diyor. Ekmek atmak normal bir şey mi sanki
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Tovbeeeeee boşuna demiyolar komşununda hayirlisi diye korkma bacim gerektiginde polisi ararim de goz dagi ver 
0 oy
(18,166 puan) tarafından
Korkma daha fazla  yapar polisi ara durumunu anlat 
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Hakkından gelinirdi ama kocası belalıysa ya bulaşmıcan ya polisle çözecen işi... Hoş polise şikayet etsen bişi yapmazlar sonra daha da kinlenip üstüne gelirler. İki ucu bişeyli değnek... 

Sen çıkmaktan korkma ama bişey derlerse de alttan al bari canından önemli değil ya
(1,781 puan) tarafından
Benim koca da sinirli bir şey de oda kimseyle kötü olmak istemiyor.
(11,027 puan) tarafından
Daha kötü, bi belalı bi sinirli Allah korusun büyütmemeye bakın konuyu
(1,781 puan) tarafından
Ben büyütmek istemedim de kadın basit uyarmayi abarttı çirkefleşti pencereleri dışarıdan temizlemeye başladı kendine temizle diyen olmadı ki manyak mıdır nedir gören ne diyor şimdi hakkımda tövbe Estağfurullah kafayı yicem
(11,027 puan) tarafından
Boşver diğer komşular da biliyo demedin mi, illa ki olmuştur daha önce böyle sorunlar. Bilenlerle konuş bi bakalım bişe olmuş mu nasıl çözülmüş falan öğren
(1,781 puan) tarafından
Ev sahibi evi satın almış içine baya para harcamış bir, bir buçuk yıl oturmuş başka yere taşınmış bende dedim Allah Allah bir insan ev alacak baya masraf yapacak niye başka yere taşınacak komşularla anlaşamadık demişti.
(11,027 puan) tarafından
Çözüm taşınmak mı yani... Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
(1,781 puan) tarafından
Yazın tayinimiz çıkar da gideriz inşallah
(11,027 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
Niye korkuyorsun baktın üstüne geliyor direk polise şikayet et korkuyoruz diye tepemize mi çıksınlar 
(1,781 puan) tarafından
Ya öyle şikayet edince zarar verir falan diye korktum da.
0 oy
tarafından
Şimdi sikayet etsen sana kinlenip başına bela olurlar ee susup otursan olmaz baya çıkmazin icindesin ev kiralik mi 
(1,781 puan) tarafından
Kiralık tayin çıksa da gitsek
tarafından
İnşallah bir an önce çıkar
0 oy
(6,708 puan) tarafından
 evi kiraliksa ev sahibine söyle canım 
(1,781 puan) tarafından
Ev sahibi dün ameliyat olmuş atlatsin söyleyim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 112 göst.