Ben çocuğumu kreş gibi bir oyun evine bırakıyorum , iki saat sürüyor
oğlum çok mutlu şekilde girdi ,çığlıklar atarak çok mutlu idi öğretmenlere bıraktım çıktım hiç te böyle beklerken panik olmadım acaba çocuğum ne yaptı öylemi böyle vs diye ,
,ben çıkışta aldım oğlumu hocam çocuğumun durumu nasıl diğer çocuklarla kaynasiyor mu ,beni sordumu ve konuşması nasıl gibi sorular sordum oda konuşması çok iyi ,bütün etkinliklere katıldı ,sizide biraz aradı dedi ,biz mutlu şekilde ayakkabı giymeye başladık
Neyse orda oyun evine gelen başka bir veli genel soruları sordu benim gibi ,sizin çocuğunuz da ,çok iyi , yanıtıni aldı ondan sonra biraz panik bir şekilde ayrı kaldıkları için çok üzüldüğünü söyledi duramadim dışarda dedi , ben hiç öyle hissetmedim çünkü oğlum çok mutlu girdi ,sonra hocam ara öğünde ne yedi dedi, benim aklıma bile gelmemişti bu konu ara öğün olduğu için önemsemedim kısacası hoca söyledi yediklerini ,ne kadar yedi dedi sonra hangisinden az çok yedi dedi, sonra hocaya döndü terledi mi diye sordu ,bugün tuvalete gitti mi dedi ,gitti ise ellerini kendimi yıkadı dedi gibi gibi bir çok ayrıntılı sorular sordu
Şimdi soru geliyor ya dedim ben çok umursamaz bir anne miyim, kadının neler aklına gelmiş benim hiç biri aklıma gelmedi zaten 2 saat duracaklar diye ne yedi tuvalete gitti mi gibi ,ben hoca ile konuşunca yaşıtları içinde iyi bütün etkinlikleri yaptı dedi ben okey oldum yeterli geldi bu bilgi bana
Soru şu sizler nasılsınız o günden sonra kötü bir annemiyim diye kendimi sorgulamaya başladım, sizce sizler nasılsınız her ayrıntıyı merak edersiniz böyle yoksa ben gibi akşam zaten yemek yiyecek oyun evinde ara öğünde yemese olur gibi şeyleri benim gibi aklına gelmeyenlerden misiniz ? Şahsen o günden sonra kendimi sorgulamaya başladım