0 oy
174 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,445 puan) tarafından
3 yaş yemeği önüne koyduğumda bi 50 kere seslenmem gerekir ye cigne ağzını aç asla iştahlı bi çocuk değil zar zor yer. Sizinkiler de böyle mi

11 Cevaplar

0 oy
önce (12,801 puan) tarafından

Valla önlerine bırakıp bekleyecek kadar sabırlı değilim :D

önce (3,445 puan) tarafından
Ah sabır hiç kalmadı zaten 3.5 yıldır beslemeye çalışıyorum söyle büyüse de kaşığı alıp kendi yese
-Reklam-
0 oy
önce (17 puan) tarafından
Valla aynı durumdayım 2.5 yaşında kızım 10 kg çok iştahı doğduğundan beri böyle 
önce (3,445 puan) tarafından
Çok zor yemeyen çocuk
0 oy
önce (51,683 puan) tarafından
uykusu ve yemesi beni çileden çıkarıyor 
ev tozu ve kediye çıktı testte dun gece guzel uyudu masallah ama iki uc gibi geliyor yanimiza
ondan onceki gece uykuya daldi basladi öksürmeye kalkip kalkip oturuyo su iciyo en sonunda bizim yataga götürdüm
oksurmese de illa bir saat sonra falan ne oluyor anlamiyorum midesi mi rahatsiz ediyo bisey oluyor illa kalkiyo
önce (2,102 puan) tarafından
İkbal evdeki halıları kaldirmaniz lazım toza varsa benimde oğlum alerjik yatağında peluş ıvır zıvır battaniye tüylü birşey kıyafet dahil olması lazım
peluslari kaldirdik canim battaniye de yok yastik kilifini her gece değiştiriyorum yatak odasinda daha cok hali var yikanabilir hali var odasinda
önce (12,801 puan) tarafından
İkbal eşimin dayısının oğlunda çıktı doktor kitapları bile açıkta olmayacak demiş kapalı dolap aldılar onun için. Bütün evinin halılarını değiştirdi ince halılardan aldı. Peluşları attılar dediğin gibi. Perdelerini sık şok yıkıyor odasında petek yakmıyo. Gece bazen camı açıyo hatta
iki petek var biri açık bende ondan supheleniyorum bide insanlarla yakin olunca oluyor kalabalik yerlere girince falan
0 oy
önce (3,928 puan) tarafından
Evet benimkide öyle sevdiği bsy olursa yer ama onuda zorla kendisi yer bak ama illaki ben yedirecek güzel kaşık çatal tutar ama kardeşine ben yedirince iddia oluyor biraz yemiyor 
0 oy
önce (2,052 puan) tarafından
Okulda kendi yiyor ama o zaman da seçip sadece pilav, makarna vs yiyor. Evde de aynı şeyi yapıyor. Ben verirsem sebze, et yiyor. Tamamen kendine bıraksam bomboş şeyler yiyor ben de sebze,et yesin diye mecbur arada müdahale ediyorum. Ben verince yiyor ama kendine birakinca düzgün kaşık çatal tutabildigi halde yemiyor, nazlaniyor.
0 oy
önce (3,456 puan) tarafından
Sabahtan akşama kadar 2 poğaça ile duran 4 yaşında oğlum var

Sinir sistemim çöktü 
0 oy
önce (3,389 puan) tarafından
Aynı 3 yaşında yediği yemekler 1 elin parmağını geçmez evir çevir onları yapıyorum ona bazen diyorum bıraksam iyice acıksın bakalım yemeyecek mi ama anne yüreği işte illa yediryorum
0 oy
önce (2,102 puan) tarafından
Üstüne düşerseniz yemez acıkınca yiyorlar merak etmeyin elinizde tabak falanda gezdirmeyin ...sevdiği yemeklerinde yapmayın sizin yediklerinizden yesin... oğlum 3.5 yaşında asla zorlamadim ek gıdaya geçtik geceli kasmadim sıkmadım kendimi anam babam usulü bandırarak yedirdim hâlen yemek suyu banar tanelerini yer şükür tabi benimkide yemediği olur ama asla zorlamam acıkınca yersin annem diyorum öğün atliyorum
0 oy
önce (579 puan) tarafından
Vallahi artık ye diye ısrar etmiyorum acıktım acıktım yemek ver anne diyor usteledim mı komaya gerçek şekle getiriyor beni
0 oy
önce (4,260 puan) tarafından
6 yaşındaki oğlum öyle kırk kere oğlum ye oğlum ye en son kalk yeme diyorum acıkınca yemek istiyor mecbur 
0 oy
önce (29,242 puan) tarafından

Çok zorlamayin derim üstüne düştükçe daha çok geri duruyirlar

İlgili sorular

+4 oy
37 cevap 364 göst.
12 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Haticekubra (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
28 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 385 göst.