0 oy
156 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (638 puan) tarafından
Evimiz doğalgazlı . Geçen sene en düşük 20 derece falan gördük . Gece kapalıydı hamileyken sicaktan uyuyamıyorum diye . Şimdi  bebeğe tog alcam ama ayaklı mi ayaksız mi altı kapalı mı nasıl alsam bilemiyorum.  1 veya 1.5 bana uyar gibi . Şimdi bile evim 26 derece falan . 

Hangisi daha kullanışlı veya bundan memnunum diyen var mı .? E bebeğin kendi markasina baktım beğenmedim :( diğer mağazaları da gezme şansım olmadı :(

7 Cevaplar

0 oy
(3,063 puan) tarafından
Civilden almistim bir de lcwdan. Evin cok soguk olmuyorsa 1.5tog iyidir. Ayaksiz al rahat edemiyorlar.
(638 puan) tarafından
Yok sıcak bile oluyor . Eşime göre dondurucu soğuk var dereceye göre gayet ideal
(3,063 puan) tarafından
Sen uygun olani bilirsin. Cok sicakta terler hasta olur o daha kotu.
(638 puan) tarafından
Ayy ben biliyorum da tepemde bı papağan elleri soğuk üşüdü çocuk diyor . Kendi gibi zannediyor bizi de :)
-Reklam-
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Bende uzun süre araştırdım sonunda LCW den 2.5 tog sipariş verdim daha gelmedi. bu eve yeni taşındım kışın nasıl olur bilemedim bakalım artık 
(638 puan) tarafından
2.5 çok kalın diye okudum sitenin yorumlarında . . Bide sıcak eve göre çok kalın kaçar. Ayy bilmeyince insan bı boşlukta oluyor
0 oy
tarafından
Lcwnın uyku tulumu güzel canım. Kuzenimde var bu 2 senedir kullanıyor daha hala bir tırtıl yok. 
(638 puan) tarafından
Oraya da bakıyorum da uçmuş fiyatı gözlerime inanamadim
tarafından
Evet 500 tlye aldım ben bu gün. Ama bir kere verip 2-3 sene giydiricem diye aldım bir beden büyük aldım.
0 oy
(5,221 puan) tarafından
Ben civilden aldım 2tane geçen hafta biri 1.5 diğeri 2.5 tog. İncesini kış başında giyindirmek için. Diğerini kış ortasında giyindirmek için aldım. Bi bak çok güzeller 
(638 puan) tarafından
Yaşlarını kaç aldınız acaba kalibi nasil ?
(5,221 puan) tarafından
İncesi 1.2 togmuş canm. Geçen yıl aldıklarım kışın kızım 18aylıktı ben 2 3 yaş almıştım kış sonuna kadar küçüldüler bile. Civil lcvye göre falan bi tık daha küçük kalıp kızımda uzun diye bu sene 4 5 yaş aldım bi kat kol ve ayaktan kıvırıp gyindiecem seneye almak istemiyorum diyede büyük aldım. Lcv tam kalıp mesela civilden alacaksan 1 2 yaş büyük al
(638 puan) tarafından
Teşekkür ederim ona göre bakım o zaman
(5,221 puan) tarafından
Rica ederim canm
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Ben 2.5 Tog aldım geceleri altına tek zibin giydiriyordum soguk olunca bir tik daha kalın giydiriyorum dogalgazda almış başını gidiyor yani 
(638 puan) tarafından
Haklısınız . Tek tulumla butun kış geçer diye düşünmüştüm ama olmayacak galiba . Şimdi giydirme imkanım olmaz kalın alsam
(1,052 puan) tarafından
Neredesiniz ki ben şimdi büyüğe aldım gelince giyedirecegim dogalgazi da yakmam sonra yekar giydiririm
(638 puan) tarafından
Giresun . Neymiş deniz kenariymis nemliymis soğuk oluyormuş .. termostatlı kombim . Belli dereceye düşünce otomatik açılıyor . Terleyipte hasta olcak çocuk diye endişeliyim sadece
(1,052 puan) tarafından
Abladim 16 20 derece için 2.5 tog 2 alabilirsiniz
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Kızım 30 aylik 2 kış ebebekten aldigim hello baby 1.5 tog giydirdim evimde 21-23 derece arasi degisiyordu çok soğuklarda içine baharlik pijama giydirdim. Kızım iri bir bebek ve kurutma kullanıyorum 3 yaş almistim 

Bu sene 4-5 yaş aldim  2 tog aldim little plane markası yine ebebekten. Epey kalın gibi duruyor ama kurutma makinesi onun icini boşaltır.cunku diğerleri öyle oldu yıkandıkca sanki elyaf azaldi gibi.
0 oy
(800 puan) tarafından
Eski evim üst kat soğuk oluyordu 2.5 tog almıştım onu yeni evimdede kullandım sıcaktan bunaldı kızım 1 tog aldım onunla rahat etti. 21 22 falan oluyordu ev en soğuklarda bile 
(638 puan) tarafından
Benim evim de o derecelerde 2 tog aldım şimdilik kalın gelirse ince de alırım.  Bana göre gerek yok da eşim çocuk hasta olucak diye tepemde .   Çocuk ter içinde hala cocuk üşüyor elleri soğuk diyor
(800 puan) tarafından
Çok terleyincede hasta oluyorlar. Benim bebeğim üzerini örtmüyor örttüğüm anda uyanıp kızıyıp ağlıyor o yüzden mecbur alıyorum bende

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 333 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Mother of deniz (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
10 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elifenur (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.

408,338 soru

12,267,568 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...