+1 oy
1,205 göst.
Diğer kategorisinde (11,957 puan) tarafından
Şimdi kizlar çok sevdiğim bir arkadaşım var.zamaninda benden borç aldı ve dediği günde ödeyemedi.Allah var açıklamasını da yaptı.Simdi buradan gidecekler telefonla tabi ki bağımız kopmaz ama görüşmemiz çok zor belki aylar sonra olacak.Benim de sunan hiç bir bankada ibanim vs yok .bankadan gönderme gibi bir durum yok.ben bunu söyleyip gitmeden ödeyip odeyemeyecegini sorsam ayıp olur mu darilir mi?

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sorabiliyorsan sor Bence ihtiyacın olduğunu söyle anlayacaktır seni illaki 
(11,957 puan) tarafından
Canım ihtayacim olduğunu nasıl yeri geldiğinde 5 TL ile hafta gecirdigimi biliyor iki cocukla
-Reklam-
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Borc ne kadar merak ettim 
0 oy
(69 puan) tarafından
Bence iste.  Sıkıştım canım para lazım de

Yakın arkadassaniz alınmaz. Alınacaksa zamanında versin. İhtiyacın olmasa zaten aman der geçersin. O uyanmamış taşınıyor üstüne bir de bakalım kaç ay sonra öderse ödeyecek. Böyle şeylerde alınacak vs diye düşünmeyin yapsan anlamayın ama karşı taraf ne kadar dostunuz da olsa sizi düşünmüyor bir yerde.
(11,957 puan) tarafından
Bu konularda rahat olduğunu düşünüyorum
0 oy
tarafından
Yine Özge yine hakkıni ararken kırılır mı bükülür mu kafasina bin bin türlü takan Özge :D yahu yeter az bir sal senin bu kadar iyi niyetini kullanilrar yavrucum ya
(11,957 puan) tarafından
Kullaniliyorim zaten bebegim
0 oy
tarafından
Ya ne sinir oluyorum böyle seylere.borc veriyoruz sanki biz almışız gibi istemek zorunda kalıyoruz .kendi paramız için biz dertleniyoruz.aman iste canim zaten gidiomus.mesafe adamı yorar bı müddet sonra gelmez o para sana.gelmesinj bırak kız bile seni arayıp sormaz al gitsin.de biyere borcum var denklestiremedjm sana borç vermiştim ufak bı mebla ama benim durumumda belli diye soyle darilirsa darilsin .iki aya yakın bı.zaman dilimi üç beş saat bir standtta çalışsa iki katını kazanırdı,paranı verecek olan verirdi.
0 oy
(1,116 puan) tarafından
İnsanın kendi parasının dilemcisi gobi görünmesi çok zor En iyisi kimseye borç vermemek
0 oy
tarafından
Çok yakininizn ibani varsa ona atamaz mi acaba. İhtiyacınız olabilir anlıyorum ama yüksek bı mebla değilse size de çok faydası olmaz hani dostlugunuza değer diye düşünüyorum 
0 oy
(13,536 puan) tarafından
Özgecim sen  öyle ince düşünme balım her şeyi. Beni de biliyorsun ihtiyaç hasıl oldu müsaitsen eğer verebilir misin de bence. Ha gittikten sonra derse eğer PTT ye adın ve tc kimlik no ile gönderebilir içerden çekersin. 
0 oy
tarafından
Ev taşıyorsa onun da paraya ihtiyacı vardır ve sana verebileceğini hiç sanmam bende arkadaşım hamile durumu yok ve hastaneye gitmesi gerekiyordu çok büyük bir miktar değil aradı borç verir misin dedi veririm dedim 8 ay oldu hala ortada para yok bende kızımın sadakasi olsun dedim kendi kendime arayıp istemedim verdiğim Mebla da 350 TL bunun için de aramam arkadaşımı. 10 senelik arkadaşım 
0 oy
(1,354 puan) tarafından
Yani durumun iyi olsa tenezzül etmezdin ama 300 lrayla bi ihtiyacını bi evin ihtiyacını yada cocuguna bsy alablrsin o arkadaşında düşünceli olsaydı coktan verirdi ztn haktır sonuçta helal de edilmez mktarı kimine göre az olsada 
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Ben olsam isteyemem kendi verdiğimle başım dara düşer çünkü geri dönüp ver diyemem 
0 oy
tarafından
Hassas dusunmen guzel ama senin de madur olmaman adina sormalisin
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Diyebikrisin canım seninde ihtuyacin var bide şöyle slgitmenden paramida versen iyi olur de
0 oy
(137,835 puan) tarafından
miktar cokmu buyuk ne kadar
0 oy
(3,197 puan) tarafından
Şuan biraz paraya sıkıştim yardımcı olurmusun de al para j

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 932 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,138 göst.