0 oy
175 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (853 puan) tarafından
Düdüklüye koyulan su  yemek piştikten sonra neden çoğalır kızlar.Mesela kuru fasulye veya nohut yemeği yaparken üzerini geçecek kadar su ooyduktan sonra yemeği pişirdiğimde su dahada çoğalmış oluyor.Yemek çok sulu olmuş oluyor.Neden acaba.

5 Cevaplar

0 oy
(14,775 puan) tarafından

Benim hiç çoğalmıyor :) acaba üstüne çok mu fazla koyuuorsun 

-Reklam-
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Su çoğalmaz ki hatta kıvam alır azalır canım 
0 oy
(454 puan) tarafından
Et koyuyorsan et suyunu saldığı için artıyordur
0 oy
(12,992 puan) tarafından
Ustune sumu akitiyorsun cabuk sogusun kapak diye
(853 puan) tarafından
Evet.Tencere kapalıyken.Yemek yeni piştiğinde direk musluğun altina aliyom suyu salıyom.Ondan su geciyomu
tarafından
Evet muhtemelen ondan oluyordur tehlikeli bide kız yapma öyle 5 dk bekle zaten buharı bitiyor
(853 puan) tarafından
5 dk da mı buharı biriyor.Ben en az yarım bir saatte buharı bitiyor diye biliyordum
tarafından
Benim ki 5 dk da buharı bitiyor
0 oy
(115 puan) tarafından
Duduklunun ayarı varsa 2 ye değil 1 e getirin sebze ayarı bir et ayarında piserse suyunu hiç dışarıya vermez ondan olur kuru fasulyede bilmiyorum ama diğer yemekleri sorsaydiniz sebzenin kendi suyuda çıkıyor yazicaktim :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 216 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 150 göst.
0 oy
5 cevap 183 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 317 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mertin annesi (650 puan) tarafından soruldu

412,664 soru

12,424,094 cevap

45,381 kullanıcı

Kategoriler

...