0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (1,224 puan) tarafından
Kemikli et yapcam ama et tam geldi yanı çizginin üstünu geçti nohutlu sulu et yapcam suyu çizginin altından koycam ama etler geçiyor çizgiyi patlamaz demi ya

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

3.5 senelik evliyim bir kere kulandim düdüklü onunda 3 dk içinde patlar diye korkup kapatım ocağı :D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Patlamaz suyunu maksimum seviyeyi gecirme
0 oy
(980 puan) tarafından
Olmazsa ikiye bölüp pişir sonra birleştirirsin
(1,224 puan) tarafından
Bilemedim valla ya etler baya cok
(980 puan) tarafından
Patlayacak diye korkmaktansa ikiye bölüp pişirmek daha mantıklı geldi sen bilirsin ne diyim ❤️
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Canım çok basınç uygulama belli olmaz çizgiyi geçme ben hep kullanırım ama sınırı hic geçmedim kemikleri keşke satırla küçültseydin
(1,224 puan) tarafından
Ne bilim küçük deil büyuk büyük kesilmiş
0 oy
(1,072 puan) tarafından
Canım şimdi şöyle bişey var. Şimdi nohutla birlikte eti aynı anda koyduysan olmaz. Çünkü su kaynamaya baslayinca etlersuyunu bırakacak ve et suyu kopuruyor haliyle. Ne kadar sıkı kapatsan da kapağını kenarlarından sızar. Ben yaptığım zaman fazlaca koymam eti ama et koyup yapicam diyorsan suyunu fazlaca koyma zaten et suyunu bırakacak, fazla örmeden altını kıs 20 dk pisir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
17 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Linasu (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 92 göst.
25 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 98 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 139 göst.
25 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde .._ (1,272 puan) tarafından soruldu

381,497 soru

11,421,790 cevap

34,978 kullanıcı

...