0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Dün post açmıştım bilenler bilir. 3 yıldır halsizlik yorgunluk bitkinlik bıkkınlık mutsuzluk aşırı derecede yemek yeme sorunum vardı. 

Korktuğum gibi bı acı olmadı. Azıcık cız cız ettii. 

Sabaah 10 da yaptırdımm şuan sırtım azıcık ağrıyor. 

Bakalım faydasini ne zaman gorecegim

3 Cevaplar

0 oy
(1,081 puan) tarafından
Şifa olsun ☺️
tarafından
Aaamin canım amin inşallah:) yoksa kafayı yicem
(1,081 puan) tarafından
Sülük de çok iyi diyorlar
-Reklam-
0 oy
(10,408 puan) tarafından
Kaç kupa çekildi bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum ne kadar sürdü bitmesi 
tarafından
Valla bende dünden beri içim bir hoş olmuştu. Çok agricak mi diye. Benim canım da tatlıdır:D gittim 7 defa Ayetel Kürsi okudum. Hocanın söylediğini tekrar ettim. Niyet ettirdi. 5-6 kupa kattı sanirimm. Hiç bir gram acı hissetmedim valla . Hızlı hızlı yapıyor ya hissetmiyorsun. Hiç korkma. Masaja gidiyor gibi düşün
tarafından
Hatta yaptırmadan önce bekliyordum. Elim ayaklarım buz kesmişti :D
(10,408 puan) tarafından
Kaç lira verdin? Bide hayvansal gıdalar yasak 4 gün diye biliyorum yani öyle duydum bişey dedi mi sana. Bende yorgunluk halsizlik sırt boyun ağrısı var ve insülin direncim var cesaretimi toplayıp yaptircam inşallah
(10,408 puan) tarafından
Birde kovid aşısı oldum 2 doz onun etkilerini de azaltiyomuş onun için de yaptırmak çok istiyorum
tarafından
Valla canım ben 200 lira verdim. 3 seansta duzelirsin dedi. Aslında bende covid asisindan sonra böyle oldum ben. İnşallah faydasını gorururz canım. Ha ben bir gün öncesinden öğlen canın cekmesin lahmacun akşam da burger yedik. Bir gun sonra gittim. Kadına söyledim. Sonrası önemli bizim için dedi. 2 gün hayvansal gıda yok banyo da yapma dedi. Yani afedersin cima falan da yok.
Hatta bugün kötü oldum daha da. Akşam aradım o olur canım dedi 1-2 gün sürer ondan sonra çivi gibi olursin dedi. Vücut kendini temizliyor olur dedi. Bende de sürekli yani 3 yıldır sürekli halsizlik yorgunluk bitkinlik bıkkınlık mutsuzluk aşırı derecede yemek yeme sorunum var. 2 defa dahiliyeye gittim. Sağlık ocağında kan verdim. Haciya hocaya gittim faydasını görmedim. Son caremdi hacamat. İnşallah faydasını görürüm. Darısı sana olsun cnm. Valla hiç korkma. Diyorum ya benim canım çok tatlı. Hissetmedim bişe.:)
0 oy
(1,281 puan) tarafından
6 ay da bir yaptır etkisi 6 aya gidiyor bende yaptırıyorum bas ağrısın  a iyi geliyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 296 göst.
9 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 314 göst.
+2 oy
3 cevap 65 göst.
+1 oy
9 cevap 171 göst.
28 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (199 puan) tarafından soruldu

410,073 soru

12,329,812 cevap

39,189 kullanıcı

Kategoriler

...