0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Biraz saçma bir başlık oldu ama neyse 

Kızlar çok yakın liseden bu yana bir arkadaşım var 2 hafta önce evlendi damat bey kardeşleriyle aynı evde kalıyorlardı ailesi başka şehirde buraya okumaya gelmişler kalmışlar sonrada kardeşleri gelmiş üniversite için neyse işte ailelere açıldı konu isteme nişan oldu ev eşyaları alınmaya başladı kaldıkları evde yaşayacaklar kirada oturmamak için evin eksikleri yapılıyor felan arkadaşımın annesi sordu artık çocuklar nerede kalacak diye başka ev açacağız dedi oğlanın babası bunun üzerinede konu açılmadı sanırım düğün oldu arkadasimgil o gün otele gittiler evde herkes var çünkü sabahına erkenden aramislar diyor hadi kahvaltıya gelin diye neyse gitmişler mecburen diğer gün oğlanın memleketine gittiler annesiyle babası da döndü ama kardeşleri hâlâ evdeler 4 5 gün kaldılar memlekette geri evlerine döndüler 2 gorumcesi ve kaynı evdeler hâlâ onlarla yaşıyorlar biri üniversitelerin açılmasını bekliyormuş yurda gidecekmişki daha vardı açılmasına düğün olduğunda memlekete gidebilirdi gitmedi çünkü bağ bahçe işi var oralarda kaldı abisilgide kaynı çalışıyor gece geliyor sabah çıkıyor küçük gorümcesi üniversite için gelmiş ama kazanamamış dershaneye gidecekmiş kendi memleketlerinde dershane yokmuş gibi ama sabah akşam film izliyor diyor arkadaşım 2 haftada kızın burnuna kadar geldi yeni evli hayatımız yok resmen diyor rahat rahat oturup yemek bile yiyemiyoruz sadece yatak odası bize ait diyor eşiyle konuşmuş bugün kalacaklar diyormuş kiraya çıkalım biz demiş arkadaşım ama eşi kirada oturamam ben diyormuş biraz uzun oldu ama ne yapacak bu durumda kızın elinden de birşey gelmiyor çalışıyor zaten eve yorgun geliyorum çekyata uzanıp keyif yapamıyorum bile diyor başta böyle konusulmamisti ama şimdi verilen sözler tutulmuyor yani.

24 Cevaplar

0 oy
(16,546 puan) tarafından
Basta evi ayıracakti ayri ev tutacaktı şimdi kocası ben gitmem diyorsa yapacak sey yok 
-Reklam-
0 oy
(3,198 puan) tarafından
Aynı durumu geçen sene ben yaşadım yeni evli değildim ama eşim benden habersiz kardeşinin bizde kalmasını istemiş neyseki defolup gittti de kurtuldum brnce arkadaşın ailesine anlatsın sözlerinde durmadılar diye onlar bir çözüm bsksınlar böyle olmaz yeni evliler bide insan rshat edemiyor ve eşler zaten umursamıyolar bak ben sinirde sitresten gözüm de sıkıntılar çıktı yüzüm sivilceden geçilmiyor kalbim sıkışıyor rabbim arkadaşına yardım etsin
0 oy
(3,083 puan) tarafından
Daha yeni evliymiş şimdiden buna buna bir tavır almazsa yıllarca bu durumu çeker. Ayrıca bu çok ayıp bişey resmen oyuna getirmek gibi. Bence arkadaşlın iyice düşünüp taşınsın Ömür boyu çekerim diyorsa söylenip söylenip otursun onlarla. Çünkü belli ki bugün okul bir kaç yıl sonra iş diyerek kardeşler evlenene kadar birlik oturmayı planlıyorlar. Arkadaşında ona göre düşünüp taşınsın bugün sabredip 3-5 ay sonra hamile kalınca canına tak edip çocukla boşanmak zorunda kalmasın. Eşiyle güzelce konuşsun kardeşindir bişey diyemem hepsini de ayrı ayrı severim ama sevmek başka bu iş başka ev ev üstüne olmaz biz baştan böyle konuşmadık ben bu durumu kabul etmiyorum ev konusunu halledene kadar ben aileme gidecem desin. Buna şimdi resti çekmeyecekse ömür boyu susup otursun. Çünkü yıllar boyunca sürekli canını sıkacak bir sorun olarak kalır hayatında. 
0 oy
(50,228 puan) tarafından
akli varsa cocuk yapmaz. dugune kadar o kardeşlere ayri ev açılmadığını gormemisler mi 

gitsin baba evine ayri kiraya cikana kadar gelmem desin 

İlgili sorular

+1 oy
50 cevap 739 göst.
0 oy
0 cevap 133 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Muhammed 39 ! (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 275 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Adalett (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 239 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,625 puan) tarafından soruldu

399,959 soru

11,963,786 cevap

36,133 kullanıcı

...