Bir tane eltim var. İkimiz de iki senelik evliyiz. O bana çok geldi ama ben ona hiç gitmemiştim. 3 saatlik bir yol var. Onlar da kaynanamlar burda diye sürekli geliyorlar. Bizim de onların yaşadığı şehre kızımı doktora götürmek için gitmiştik, bizi kahvaltıya falan davet ettiler. Neyse gittik biz. Bi çay demlemiş zeytin ve Bi kaç dilim Peynir koymuş. Çocuklara patates haşlamış. Bi de hazır börekler var ya onları getirmiş. Sofrada sıkıntı yok aç göz müsün demeyin. Maddi durumları da fazlasıyla yerinde. İnsan Bi özenir. Kahvaltıdan sonra 1-2 saat geçti. Kahve yaptı. Yanına da tatlı koydu. Bir de diyor ki tatlı dünden kalma misafirlerime yapmıştım. Kısır da vardı aslında ama koysam mı diyor bana. Ne diim ki.?
Bana gelecek olsa binbir çeşit şey ister. Küçük çocuk var yapabildiğimi yapıyorum. Ama o istediğinde inanın içimden gelmiyor yapmak. Allah aşkına ben mi yanlış düşünüyorum. Bugün hikaye atmış kendi akrabalarına öyle özenli sofralar hazırlamış ki. Kaynım da mahcup oldu bize öyle davranınca. Eşim bile fark etmiş ki eşim öyle şeyleri anlamaz normalde.