0 oy
257 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (640 puan) tarafından
Kızlar boyunda düzleşmesi olan varmı aranızda çok ağrıyor koluma vuruyor ağrısı 

7 Cevaplar

0 oy
(4,224 puan) tarafından
Annemde var onunda koluna vuruyor ağrısı yıllardır çekiyor 
(640 puan) tarafından
Evet bende öyle kalp doktoruna bile gittim korkudan temiz çıktı sırtım boynum kolum bazen göğsüm e bile vuruyor nasıl geçer bilmiyorum
(4,224 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim allah şifa versin inşallah
(640 puan) tarafından
Amin canım benim inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet ablamda çıktı ilaç tedavisine basladi
(640 puan) tarafından
Kolumada vuruyor doktorada gittim kalpten temiz dedi
tarafından
Ablamda omuz zaten sıkıntılı birkaç defa çıkmıştı oda ağrı yaoiyor evet ilaçlarla baya rahatlıyor diye biliyorum ama
(640 puan) tarafından
Doğru canım Allah herkese şifa versin inşallah
tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
evt bende var hatta fitiga dondu suan 3 fitikla yasiyorum.. hic birseyi kafana takma soguktan koru, ruzgar alma, bazen yazin bile boynumu sariyorum.. kisi sevenlerden nefret eder oldum.. yaz bile soguk geliyor bazen
(640 puan) tarafından
Evet gerçekten çok zor canım nasıl olucak bilmiyorum
tarafından
duzelesmede ileri gitmemeye calis, dik dur ozellikle.. ve hareketler ben duzenli yapmadim ilerledi
(640 puan) tarafından
Yaa bende yağım ozmn  ama hamileyüm bide vicüt ta ağar hepten ağarıo doğum dan snra gidicem tekrar baktırım ilerledi keisn
tarafından
evt hamileyken cok zor.. cok gecmis olsun
0 oy
(10,303 puan) tarafından
Bende vardi bekarken çalışırken çok ağrıyor aynı zamanda boyun fıtığı da vardı fizik tedavi ve ilaçlarla azaldı ağrısi
(640 puan) tarafından
İnsallah bende doğum yapayım tekrar gidicem doktora
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Bende var canım duzlesme ve fitik doktor ameliyat dedi gencim daha ne ameliyati yani İstanbul'da iyi bir kayropraktikci buldum tek seans bile çok etkili oldu fizik hareketleri felan yapıyorum şimdi trendyoldanda masaj cihazı aldım iyiye gidiyor gibi sanki bugün pik durumdayım ama kol bel sırt aaklina neresi gelirse heeyere vurdu agrisi eşim bı krem almış onu sürdü anında etki etti 
(640 puan) tarafından
Evt benimde kol boyun göğüe vuruyor çok kötü ağrısı kolum çekiliyor sanki bide solumda
(2,267 puan) tarafından
Not ekleyin kayro tedavisi 6 ay götürdü beni 6 ay ağrı sızı sıfır ama onu yaptiemak için ilk önce emar isteniyor son 3 ayda çekilmiş emara bakıyor ona göre kutletiyor
(2,267 puan) tarafından
Ağrı kesici kas gevsetici krem olarak pik dönemde naprosyn plus kullanıyorum anında kesiyor
(640 puan) tarafından
Evet ben çektirmiştim ozmn demişti düzleşme var die iki sene oldu belkide ilerledi çok
(2,267 puan) tarafından
İş ameliyata gitmeden önlemini al çünkü ameliyat olsan dert olmasan dert
(640 puan) tarafından
Evet gerçekten öyle
0 oy
(3,063 puan) tarafından
Boynunu sicak tut sogukta ruzgarda kalma agir esya tasima. Ben smeliyat oldum duzlesme ve firik vardi.
(640 puan) tarafından
Yaaa bende gidicem doktora doğum dan sonra
(3,063 puan) tarafından
Hayirlisi olsun insalalh fizikle kurtarirsin
0 oy
(680 puan) tarafından
Bende de var kollarıma da vuruyor. Bir ara çok kötü olmuştu ağrısı. Doktor egzersiz verdi. 2 ay düzenli yaptım o kadar faydasını gördüm ki. Zaman zaman ağrısı tekrarlayınca o egzersizleri yapıyorum çok iyi geliyor 
(640 puan) tarafından
Yaaa bende gitmiştim ama egzersiz leri düzenli edememiş tim
(680 puan) tarafından
Düzenli yapınca çok faydası var. İnanmamıştım bu kafat etkili olmasına
(640 puan) tarafından
Doğru inşallah bende doğim yapıp tekrar gidicem doktora
(680 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 265 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Meltem 123 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
21 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oflu61oflu (640 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Esra gezer (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,432 soru

12,271,485 cevap

37,604 kullanıcı

Kategoriler

...