0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Allah isteyen herkese nasip etsin yakışmış mı 

Resim googleye düştüğü için kaldirdim

10 Cevaplar

0 oy
(6,112 puan) tarafından
Masallh cok yakismis. ❤️ helal olsun ben sahsen nefsime asla soz geciremiyorum
(47 puan) tarafından
Çok sağol canim eşim çok istiyordu bende o gün içimden geldi bi ortundum demekki düne nasipmiş Allah sanada nasip etsin canim
-Reklam-
0 oy
(13,709 puan) tarafından

Maşallah çok yakışmış bende kapalıyım ama böyle ferace falan değil inşallah o şekilde ilerleyebilirim <3

(84 puan) tarafından
Bunu istemek bile nasiptir Allah herkese namazı düşündürtmez bunu düşünüyosan başlarsın hayırlısıyla şöyle düşün bu bir teşvik olabilir azraili düşün yarına namazı ertelersin yarın azraili erteleyemezsin bi vakit bir vakittir bilemeyiz o bir vakit kıldığımız namazımızın cennetin anahtarı olucağını şeytan hep erteletir sen onu dinledikçe o büyüklenir kibirlenir onu dinelemezsen ufalır küçülür sen onu dinleme hemen kalk kıl kardeşim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah ❤️
(47 puan) tarafından
Amin bacım insaAllah
(13,709 puan) tarafından
Ne de güzel söylemişsin canım inan içim bi tuhaf oluyor ama hep şu işimi de yapiverim yok şöyle yok böyle derken kalıyor bide yargılamayın lütfen bilmiyorum belki de o yüzden öğrenmesi zor diyerek böyle yapiyorum
(84 puan) tarafından
Estağfurullah yargılamak ne haddime o Rabbimize vereceğimiz bir hesaptır işlerden önce namazı koyarsak inan daha huzurlu oluruz bn bile bazen erteliyorum beş dk daha diyorum ama yok kılmadan rahat edemitorum şeytanın vesveselerine kapılmayalım nolur hemen kalkıp akşam namazından başla istersen bak gerisi çorap söküğü gibi gelicek senin içinde var bunu hissedebiliyorum bi cesarete bakıyor Rabbimiz bizi çağırıyor onunla buluşmaya gitmemek olurmu haşa bn kılıyorum sende kıl hemen bugünkü duamı senin için kullanayım❤️
(13,709 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inşallah
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Maşallah çok yakışmış ♡ ben de kapalıyım geç oldu ama kapandım keşke daha erken kapansaydim diyorum 
(47 puan) tarafından
Bende dün öyle dedim canim :) keşke daha erken kapansaymisim
(47 puan) tarafından
Nasibimiz o güneymis
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Rabbim daim etsin inşallah kime yakışmaz ki ❤️
0 oy
(54 puan) tarafından
Ayy çok yakışmış vala keşke bende yapabilsem
(47 puan) tarafından
İnan canim hiç zor değil rabbim nasip etsin keşke daha onceden kapansaydim derdin çok teşekkür ederim ♡
0 oy
tarafından
Masallah çok yakışmış ❤️
0 oy
(153 puan) tarafından
Yakışıp yakışmaması önemli değil ki. Önemli olan farz olanı yerine getirebilmek ☺️ Rabb'im daim etsin. ❤️ 
(47 puan) tarafından
Amin inşaAllah
0 oy
(10,070 puan) tarafından
Darısı başıma inşallah banada en yakin zamanda kapanmak nasip olur..çok istiyorum ama nefsimi yenemiyorum
(47 puan) tarafından
İnşaAllah canim Allah nasip etsin
0 oy
(692 puan) tarafından

Ayy ama ben fotoğrafı göremedim. Merak ettim :(

(47 puan) tarafından
Özelden atayım canim
(692 puan) tarafından
Yaa teşekkür ederim :)
(47 puan) tarafından
Canim özelden nasıl resim atılıyor bulamadım
(692 puan) tarafından
Ben de bilmiyorum ki. Bir şey olmaz canım eminim çook yakışmıştır. Bu arada maşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından
Görmedim ama Rabbim devamını getirsin inşallah 
(47 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 917 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Prensss_annesii (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 375 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Linanin annesi61 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 753 göst.
2 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hiram3232 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 170 göst.

409,953 soru

12,325,926 cevap

39,092 kullanıcı

Kategoriler

...