0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Biz eğitime. Gidiyoruz çocuğum aynı babasina benziyor 

Ordakiler çok sevimli sana benzemiyor babasımi böyle saçları ipek gibi falan dediler bende teşekkür ederim dedim bayanlar arasında konuşuyoruz öğretmenler de var 

Çünkü aynı babası ❤️❤️❤️ babası gibi asil sevecen güzel gözlüm ikiside 

Ordan bir adam atladı dediki babasının saçı mi varki dedi

O an çok sinirlendim ve sesimi yükselerek eşime hiç dayananamam belkide en zayıf yönüm budur 

Eşimin saçları var dedim 

Söylemeyin dedi geri eşinize cevap vermedim 

Eşime demem asla üzülür ama bunu yazdım bir köşeye o admai bozacağım bir eksik yönünü bulayım benim gözlerimin aynasına konuştuğu lafa bak hadsiz durduk yere kıskanç kurban olsun onu yaradana attığı tırnak olamz sizce haksizmiyim ya sürekli eşimi kötüluyo bu kaç oldu 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ahahahahya derdinizi ya 
tarafından
Kız bacım biri senin kocana laf dese hoşuna gidermi kötü
tarafından
Saçını dert etmem boşver boş boş konuşmuş yani demesi doğu değil ama takılma yani
tarafından
Canım bende dert etmexdim ilk kez deseydi sürekli kocamda  bişey arıyor benim düşkün olduğumu biliyor eşime belkide hasretleniyi
-Reklam-
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Patavatsızlk yapmış densiz ona neyse 
tarafından
He kız delirdim varya çıldırdım
Ateş çikti gözlerimden hiç sevmem eşime laf konuşanı hani kötü biri olsa neysede dlbenim gözümün aynası
0 oy
(2,615 puan) tarafından
Ay ben bırak adamı kadınların dediğine de çok bozulurum. Sana benzemiyor çok sevimli babası gibi ne demek. Ne kadar ayıp. Sana sevimsiz diyorlar resmen. Çok sinirlerim onlara şahsen. 
tarafından
Hayır çocuğuna diyorlar kime benziyor diye sonradan sordular çok sevimli çok tatlı dediler kime benziyor aileden babayami küçüklüğü sanami dediler bende babaya dedim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 574 göst.
0 oy
8 cevap 337 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kafanereyebizoraya (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 452 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 562 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,077 soru

23,659,610 cevap

308,909 kullanıcı

...