0 oy
181 göst.
Aile kategorisinde (1,092 puan) tarafından
Kızlar ben geçen post açmıştım eltimle birlik oturyorum diye ..Rabbim herkese gönlüne göre versin tabi İnsalah bende en kısa sürede kendi evime çıkarım ..Şimdi benim iki oğlum var biri 4 biri 5 yaşında hamileyim eltiminse bı kızı var 2 yasinda ve hamile..kızı epilpsi hastası çok sık kriz geçirmiyor ilaclarini kullanınca .Eltim sırf hasta ağlamasın diye kızının her istediğini veriyor mesela kesici delici alet istese bile veriyor eline. .Benim çocuklarım eline hangi oyuncağı alsa onu istiyor..Veriyoruz tabi ama bazen çok abartıyor ..ilaç istyor mesela veriyor annesi şişeyi vuruyor fayansa kırıyor ..Yani kimsenin bişey demesine de müsade etmiyor ..cidden kızı uyanikken çocuklarımı salona çıkarmaya bile korkar oldum cnku rahat vermiyor çocuklara vuruyyor saçlarını çekiyor eh onlar da çocuk sonuçta karşılık veriyorlar ..Ben ne kdr anlatsam anlamazlar benmkiler ..Cidden huzur kalmadı artk... bazen eşim söylüyor ona her istediğini verme başka bı şeyle dikkatini dagit diye yok diyo hasta ağlamasın filan ne yapacağımızı şaşırdık ...Sizce bu tutumu doğru mu?? Büyüyünce de aynı şeyleri yapamz mi bu cocuk

4 Cevaplar

0 oy
(5,471 puan) tarafından
Ne güzel söylemişsiniz kendi çocuklarınız için anlatsam da anlamazlar diye. Bir de sizin çocuklarınız büyük. Onunki daha küçük. Onun çocuğu da anlamıyordur belki. Ağlama krizleri epilepsiyi tetikleyebilir. Ben de olsam 2 yaşındaki bebeği terbiye etmeye çalışmazdım anlamaz da zaten . Ne güzel valla kendi çocuklarınıza gelince anlatsam da anlamazlar, elin hasta çocuğuna gelince her istediğini yapıyor yapmasın
(1,092 puan) tarafından
Ben kendi çocuğuma vurma deyince anlamıyor diyorum .ağlama krizlerine gelince öyle alistridigi için kız ağlama krizine giriyor normlde dikkatini dagitsa dağılır küçücük çocuk sonuçta kandırılir...Ben onun kızını kendi cocugum gibi seviyorum ama işte
(5,471 puan) tarafından
Çok belli gerçekten kendi kızın gibi sevdiğin.
(1,092 puan) tarafından
Kimse kimsenin içini bilemez sen beni anlayamazsın ne zorluklarla yaşadığımı da o yüzden bilip bilmeden yorum yapma ...Kendi işine bak
(5,471 puan) tarafından
Valla hazmedemiyorsan yazmayacaksın. Ya da kocan seni ayrı eve çıkartacak
(1,092 puan) tarafından
Bu kadar saldırgan olmasan anlamaya calissan hazmederim herşeyi..ayrı evde yaşayıp eltiyle geçinemeyen var benim halimi düşün diyecem de neyse aanlamazsnzz
-Reklam-
0 oy
(3,318 puan) tarafından
Bence tek sorun birlik yasamaniz ayrılma durumu yok mu 
(1,092 puan) tarafından
Şuan da yok maalesef eşlerimiz ve baba tarafı çok dar görüşlü
0 oy
(796 puan) tarafından
Canım haklı taraflarında var ama yazık okadında haklı kızı  hastaymıs bıraz daha anlayıslı olmanı tavsıye ederım bı anne ıcın kolay degıl ALLAH yardımcısı olsun 
(1,092 puan) tarafından
Amin tabiki cidden kızını çok seviyorum ama hani keşke biraz anlayışlı olsa o da
(796 puan) tarafından
Karsılıklı anlayıslı olmanız lazım cnm  ALLAH yardımcınız olsun
(1,092 puan) tarafından
Amin cnm İnsalah
0 oy
(16,852 puan) tarafından
Burdaki esas sorun birlik yaşıyor olmanız bence siz ve eşleriniz bu soruna bir çözüm bulun ne saçma şey iki ayrı ailenin bir arada yaşaması kv kple birlik oturmak bile şu durumdan daha mantıklı 
(1,092 puan) tarafından
Çok mücadele verdik ama malesef eşler ve aileleri aşırı dar goruslu
(16,852 puan) tarafından
En son siz saç saça baş başa girince ayrılacaksıniz herhalde
(1,092 puan) tarafından
Kız biz çok iyi anlaşıyoruz kavgayla ayrılmayız artk kim kaç çocuk yaparsa :) :) belki erkekler çocuk çokluğundan bulanip evleri ayirir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (780 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 471 göst.
9 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde S.Plt (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 290 göst.