0 oy
602 göst.
Diğer kategorisinde (878 puan) tarafından
Kadının biri geldi bana dediki çocuğun konuşması için ağzına muhabbet kuşunun kafasını sok anında konuşur dedi böyle bir şey gerçek mi yaa çok tuhaf geldi bana

27 Cevaplar

0 oy
(12,670 puan) tarafından
Onun yerine çocukla bolca konuşun şarkı söyleyin hikaye okuyun ekranı tamamen kesin. Ay kuş sokmak ne be :)
tarafından
Çocukla konuşmak şarkı söylemek hicbi ise yaramaz  ekran asla kesilemez ekran kesilirse sen mi bakacan çocuğa durmuyor susmuyor yoksa kuşu sokacak ağzına olacak bitecek çocuk bülbül gibi konuşup assolist gibi sakiyacak:)))))
(12,670 puan) tarafından
Bizimki fazla konuşuyor ben napsam ki yağmur beş dakikada beş konu değiştiriyor anası kılıklı ajahhs :)
tarafından
Susma için bildiğim en etkili yöntem esek dili yedirmek:)))) bidaha kolay kolay konuşmaz sende rahat edersin :))))
-Reklam-
0 oy
(1,279 puan) tarafından

Ay şaka mı :D

Ciddiye almadın umarım 

0 oy
(273 puan) tarafından
Bende sandım ki evine kuş aldı oğlan onunla konuşa konuşa öğrenir. 1 yaşındaki oğlum kelime bile çıkarmıyor ağzından ama evde kedimiz var maşallah onunla nasıl konuşuyor. Alacaksan eve ****** al ki gelişime katkıda bulinaun
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Yokkkk artikkkk
0 oy
(1,848 puan) tarafından
Ağzın çekilsin teyze hem çocuğa hem kuşa travma bı taşla iki kuş  :))
0 oy
(1,887 puan) tarafından
Sizce gerçek olabilir mi?
0 oy
(899 puan) tarafından
Konuşması hiç yoksa canım öyle şeyleri deneme kuşun üzerinde ki tozlar çok ciddi alerjiye neden olan birşey sen bol bol kitap oku ama sürekli oku yemek yaparken temizlik yaparken sürekli ne yaptığını anlat sokağa çıktın diyelim ne gördün ağacın üzerinde kuş mu bak yeşil yapraklı ağacın üzerinde kuş varmış gibi detaylı konuş elbet konuşacak ama tv tlf tablet varsa kısıtla çünkü onlar tek taraflı konuşunca çocuk cevap verecek bir şey bulamıyor sadece izliyor ve diyor ki bana sorulmadı ben  susayım kendinin konuşacak birşeyi yok sadece izliyor ondan dolayı kapatmalısın açıksa 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 223 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 450 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Oziis (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 142 göst.
0 oy
10 cevap 310 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu