0 oy
426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (145 puan) tarafından
Kızlar merhaba size de danışayım dedim malum kayınvalideyle sorunlar bitmiyor, bir yıldır görüşmüyoruz ilgisiz ve soğuklar anneme dediği laflardan dolayı görüşülmüyor ama hep mağduru oynadı en sonunda kimseyle sorunum yok diyerek, çok şey yaşandı eşim hep arkamda oldu, biraz eski kafalı insanlar kırarlar gönül almazlar, ilgiyi hizmeti hep beklerler, kendi sözleri geçsin isterler, biz çoğu şeyi kendimiz karar verdiğimiz için onlar tarafından problem oldu bu, zor anlarda da yanımızda olmadılar ama eşim annedir babadır diye Allah korkusundan görüşmeye başladı ara sıra gidiyor ama mesafeli, benim gönlümü almadıkları sürece böyle olacam demiş ailesine, ama annesi babasının umrunda değil, bir iki defa bize gelmek istemişlerdi, konular konuşulcaksa gelin dedik gelmediler, eşim gidiyor keşke bunlar yaşanmasaydı da eşimin yanında olsaydım, onlar adım atmıyorlar siz olsanız ne yapardınız bazen davet edeyim diyorum eşime söylettirip, bazen vazgeçiyorum, sürekli onları konuşur olduk kendimize odaklamıyoruz fikir verin kızlar bana

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Derya tamam kız 
(145 puan) tarafından
Her seferinde uyarı veriyordu bilmiyorum bu kadar post açıldığını jshdjdjd
(19,922 puan) tarafından
Shshjshshshs
(19,922 puan) tarafından
Diğerlerini kapat bari
-Reklam-
0 oy
(2,019 puan) tarafından
Eğer davanda hakliysan geri adım atma çünkü ozmn bu iyi niyetli diyip ağzına sicarlar
0 oy
(2,204 puan) tarafından
Alışmadık götte dön durmaz şuan böyleleyse ilerde de böyle olacaklar can çıkar huy  çıkmaz ne yazık ki biz ne kavgalar ettik eşim neler neler dedi ağıza alınmayacak şeyler söyledi nato kafa nato mermer birde aynı apartmanda yaşıyoruz bende senin gibi düşünürdüm bana hakaret ettiler neyse sus dedim alttan aldım konu benim anneme gelince o günden sonra kapın kapalıdır torunlarını 2 haftada görürler o da beni dılarda denk getirirlerse
(145 puan) tarafından
Onlarda kabul etmiyorlar sanırım hatasını
(2,204 puan) tarafından
Aynen öyle ve her defasında neyse diyip alttan aldıkça eşimin anne babası olsun dedikçe daha da abarttılar daha da bir ara eve gelip bebeğimi alıp gizlice evine götürüyordu bebeğimin kafasına kuzeni vurdu bebeğim kusmaya başladı uyudu ve uyanmadı hastaneye götürdük eşimle adımı yalancıya çıkarttılar vurmadı dediler eşimle boşanma eşiğine geldik ama hep annesi yüzünden başka tartışmsmız yok
(145 puan) tarafından
Ne fenalar ya, böyle durumda görüşmemek daha iyi
0 oy
(31,881 puan) tarafından
Anneme hakaret ettiyse yani işin ucu anneme dokunduysa ne görüşürüm ne soframa oturturum en basiti tam tersini düşünelim. Bizim annemiz eş ailesine laf etse bırak evlerine çağırıp barışmayı bizi de görüştürmezler ailem her daim kırmızı çizgimdir 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,036 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ummuhanyslova (154 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 1,292 göst.
0 oy
4 cevap 362 göst.
0 oy
0 cevap 112 göst.
11 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,224 soru

24,694,306 cevap

368,539 kullanıcı

...