0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Kizlar normalde baska şehirde oturuyorduk. Kayinvalidem ev var gelin burda oturun kira vermeyin diye bizi kendi memleketine getirtti. K.validem koyde biz merkezdeyiz. Ama bu eve geldigimizden beri ne yapsak elimizde kaliyor resmen. Eşim ise girdi cikarildi issiz kaldı hastaliklar pesimizi birakmiyor. Esimle sürekli kavga ediyoruz cocugumun bile huzuru yok evde asla uyumuyor hep agliyor. Hamileyim 36 haftalik bebegimin ayaginda sorun var .Tasinali 2.5 yil oldu ama gercekten guzel bir animiz yok. Is kuruyoruz olmuyor borç batagindayiz yani bilmiyorum ne yapmaliyiz. Bu olanları eve baglamak dogru mu onu da bilmiyorum ama yoruldum artik bir insanin hic mi isi rast gitmez

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bol bol vakıa bakara oku sirkeli suyla sil evi benimde öyle oldu 2 3 ay boyunca neler çektik ha bire sirkeyle sildim kuran okudum açtım öyle öyle hafifledik 
(13 puan) tarafından
Bakara aciyorum vakia da acayim dinleyelim. Oglum surekli anne korkuyorum diye uyaniyor geceleri ne yapacagimi sasirdim gercekten
-Reklam-
0 oy
(230 puan) tarafından
Kaynananla aran nasıl o bir şey yapmış olmasın bu anlattıklarından aklıma o geldi 
(13 puan) tarafından
Aramız iyi zaten bizim eve gelmez biz gideriz genelde. 2.5 yildir burdayiz 4 5 kere gelmistir evime bizden once kiraci vardi o çıktı biz girdik eve
0 oy
(4,216 puan) tarafından
Bazi yerlerin enerjisi insana iyi gelmez canim sen yinede içini ferah tut bol bol oku rabbim ferahlık nasip etsin inşallah
(13 puan) tarafından
Amin inşallah gercekten oyle evde nefes alamiyormusum gibi geliyor
0 oy
tarafından
Başka bir eve taşının canım her ev insana iyi gelmiyor bizde eşimle önceki evde çok kavga ederdik taşındık daha iyi oldu
(13 puan) tarafından
Ev kendimizin canım dedim gerekirse burayi kiraya verip baska yere gidelim diye ama yok kabul etmiyor esim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 466 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,318 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melisanisa (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,168 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.