Merhaba güzel anneler konuya hemen gireyim zamanınızı almak istemem ... 3 elti ortada oturan ben küçük yukarında büyük altimda oturuyor çok iyilik ettim ama onlar hep kötü geldiler bana kaynanam olacak kişide dahil kayınbaba hepsi ev yapılacak die altınlarım iştendi üst kat 2017 yılında tüm altınımı verdim ozaman 30 milyar yapıyordu altinim bayadır hiç biriyle konuşmuyorum ama üst eldim olacak kişi sürekli sürtünür laf vurur müzik acar yukarda aşağı pislik döker tepinir tahrik eder en son dün yine duramayıp zilini çaldı alt giriş kapısının demir sürgüsü çekilmiş belki benim çocuklar yaptı okuldan geldim 3 tane çocuğum yapar yani cocuk bu mahallede baş baş bağırıp küfürler etti sonra daire kapıma gelip devam edince bu arada şiddete çok karşıyım bian gözüm karardı ciddi anlamda artk bıçak kemiğe dayandı çocuklarımın yanında bana bağırıp söylediği sözlerden bide çocuklarımı ağzına anınca ben de sadece elimde onun saçını hatırlıyorum oda benimkine dolandı tabi neyse kocası geldi ayırdı sonra kocasıyla polisi arayıp beni şikayet etmişler falan kayinbabamlar i aramışlar bu arada onlar köyde tabi onlar icin geldiler 3 cocugumun yüzüne bakmazlar onlarinkini alır lar karakola git falan ifade verdik neyse az önce kaynanam olacak kişi kapda eşime savcılığa dilekçe verdik 3 nizde çıkacak diyor eşimde çıkmam dedi gitti yani böyle bsey yapabilirlrmi benim altınlarım gitti hiç bseyim yok yani bide bsey daha soracam bu tartışırım altının kiz kardeşi instgramda bana küfürler yapıyor atıyor ekran aldım ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim hakkınızı helal edin linclemeyin gerçekten yeterince zor durumdayım zaten