En yakin sezerynimda oldum belden yaptilar yaptilar uyusmadim sonra korkma bazen boyle olabiliyor genele ceviricez dedi sonrasi yokayilirken de odadaydim evde biraktigim oglumu sayiklamisim hep kontrolw gittigimde herkes oglumu sormustu
Bende 3 kere yaşadım ilk kolum kırılmıştı 16 yaşındaydım ameliyat gerekiyor du ciddi bir kırıktır. Bir sezeryan için di 2 ci apantis ameliyat i
Eşim beni video ya çekmiş ben sezeyandan sonra çıktıktan sonra ağlıyormuşm bebeğimi çaldılar diye bebeğimi kim aldıysa getirsin sonra üşümeye titremeye başlamasim burası çok soğuk camları kapatın diyormuş eşim de soru soruyor bana beni seviyormusjn diye bende Allah belamı versin ki çok seviyorum felan demişim. kalktığımda herkes basimda bulanık bulanık görmeye başladım. Babam eşim annem kız kardeşim benimki ❤ o ameliyattan kalktım bebek karışmış sandık ay neler yaşadık o zaman 7 sene once
2 sene önce ameliyat oldum. Sonda takılı. Narkoz etkisiyle çişim var diyorum tuvalet kibarlığına henüz ulaşamamışım. Hemşire diyor yapabilirsin sonda var hayır yatağa yapmam yaptıramazsınız eşim diyor yap yap alışkınsın tuvalet konusunda cidden kendimde değildim. Ama sonra kendime geldiğimde eşim diyor ben kimim beni seviyor musun bilerek sevmiyorum dedim
Ben sezeryandan önce suni sancı cektim sezeyana girdim dogum bitti odaya geldim herkese diyorum ki bu ne be bu da doğum mu bosuna cektirdiniz bana oh Be ne kolaymış diye diye oradakilerin katlettim doktorlara bile dedim ama nasil gülüyorum ben narkoz almadım belden uyusturdular ama soka girmiştim herhalde sonra gece ağrılarım başlayınca dünyaya geldiğime isyan ediyordum
Doğumdan hemen sonra dikiş attı benim. Tekrar çatala çıkıp tekrar dikildim. Sonra kan kaybından bayıldım. Sonra ayıldığımda nerede olduğumu filan sordum. Adımı soruyorlardı. Sonra koştur koştur ameliyata aldılar. Orada narkoz verirlerken hala alerjim var benim diyordum. Alerjik reaksiyon olarak da gözlerim şaşı oluyor. O kafayla uyuyunca uyandığımda gözlerim şaşı uyandım sonra öksürükten kusacak gibi oldum ve daha devamını tamamen hatırlıyorum. Narkoz harika bir şeymiş. Tabi Rabbim bir daha yaşatmasın ama güzel bir kafa
1,488,699 soru
24,333,782 cevap
345,761 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın