Ya o kadar sinirliyim ki markete çıktım iftar için birşeyler alayım dedim 900 TL harcanır mi diye benimle kavga ediyor esim ya bıktım bu para muhabbetinden Allah aşkına kizlar 900 TL para mı artık patates tavuk kadayıf vesaire birşeyler aldım fiyatları ben koyuyormusum gibi benimle kavga ediyor cimrilikten olucek sinirimi bozdu resmen agliycam iştah falan da kalmadı valla akşama
900 lirada ne varmış acaba
Eğer parası olupta böyle yapıyorsa daha çok harca
Hayır sanki farklı bir şey almışım gibi konuşuyor yani sonuçta eve yiyecek bir şeyler aldım o kadar sinirlendirdi ki beni ya anlatamam
Alma canım çıksın kendi alsın. Cimrilikten değil benim eşim de yapıyordu bu kadar paraya bunu mu aldın diye fişleri gözüne sokuyordum şimdi sormuyor bile
Ya doğru düzgün bir şey kalmamıştı iftar için o yüzden çıktım yani normalde zaten mümkünse o yapsın alışverişi ben sürekli bu didişmeyi çekemem
Allah yardımcın olsun canım
Ecoş sen anlatınca moda giremiyorum ya 😁
Ya neden:)
Bizimki cimri değil ama yine de kavga ediyor 500 lirayı nereye harcadın diyen bi kocadan bende var
Bizimki varlık içinde yokluk maalesef
Yemesin o zaman yada at listeyi kendisi alsın 900 lira iki poşet dolmuyor
Gidip bir 900 TL daha harca
O zaman yemesin kuru ekmek su yesin!
Biz gecen Ramazan'ın 2.günü çıktık 4 bin tuttu tek market fileden aldık biraz abarttım ben sahura şundan yapam bundan yapam die . Bize nerdeyse 1 ay yetecek ürünler yapacak bişi yok kendimiz yemiyoz hepsini
Ramazan girdiğinden beri nerdeyse o parayı günlük harcıyoruz ya. Tatlısıydı pidesiydi hurmasıydı derken. Varsa da cimrilik yapıyorsa yazıklar olsun eşine. Insan karısına çocuğuna yedirmeyip ele mi yedircek.
ver eline listeyi hatta gereksiz seyleri de yaz . 900 degil 1900 tutacak vaziyette. gtsin buldun alsin bakalim nasil oluyor alisveris anlasin
Ramazan'dan 1 hafta önce gittik 4600 tl tuttu arkadaşlarını eşleri falan gelecekti kahvaltıya deterjan kahvaltılık aldım bazı şeyler de eksikti eve gelince fark ettim eşim de bazen evde bişey yok mu bu kadar alıyoruz diyor valla bunları ben yemiyorum hepsini sende yiyorsun hatta benden çok sen yiyorsun diyorum o zaman yeme çeşit isteme benden benim ailemden kimse yok burda ama eşim hep ailesini arar çağırır arkadaşlarını çağırır davet eder o zaman kimseyi davet etme eve diyorum susuyor mecbur yani ama öyle abartı tepki vermez çocuktan sonra hiçbir şey demiyor üstelik alışverişte hiç abur cubur dahi almayız geçen eltim dedi aylık alışveriş yaptık 8000 tl tuttu diye et tavuk falan hariç bu zamanda böyle yani herşey pahalı varken de almazsa bende baya kavga ederim var biliyorum niye yokmuş gibi tepki veriyorsun diye de kızdığım oldu
900 TL harcaman normal çünkü hayatta ucuz olan birşey yok ki. Eşin ucuzluk istiyorsa isvicreye yerlessin o zaman.
1,434,838 soru
23,597,889 cevap
305,855 kullanıcı