0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 2 aylık  bebeğim yere düştü herhangi bir sıkıntı yokmuş çok şükür. Böyle bir durum başına gelip de sonradan sıkıntı çıkan oldu mu? 

4 Cevaplar

0 oy
(7,456 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun öncelikle bu gece takip et bişey demedi mi doktor burda birinin başına geldi allah korusun doktor bişey dememiş çocuk sonradan kusmaya başlamıştı 
(7,456 puan) tarafından
Kuzucum bak için rahat olsun diye yazıyorum ilk oğlum sakindi benim hatamdan dolayı ilk kez 13 aylıklen düştü üstelik hamileydim eşim yanımdaydı gözümüzün önünde düştü yataktan ve baya yüksek bizim yatağımız çok şükür bişey olmadı ama ben haliyle sinir krizi geçirdim ve kanama alanım oluştu stresten şimdi 26 aylık minik oğlum yerinde hiç durmaz o kaç kere düştü gözümün önünde çok hızlı hareket ettiği için en sonunda oyun alanı aldık düşün güvenli olsun diye çünkü arkamı döndüğüm an hızlıca hareket ediyor 8,5 aylık ve çok şükür bişey olmadı o kadar dikkat etmeme rağmen bu düşmeler oldu gözümden ayırmam normalde
(13 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ya ALLAH cc korusun hepsini  erkek çocukları ayrı bir zor oluyormuş zaten benim de 2 yaşında kızım var bir de 2 aylık oğlum. İşte henüz yenidoğan sayılıyor daha minicik o sebepten çok korktum kızım 1 yaşında falan mama sandalyesinden düştü o zaman bu kadar korkmamıştım biraz daha büyük olduğu için. Ne diyeyim ALLAH cc onları korusun insaALLAH
(7,456 puan) tarafından
Valla hiç zor değil biliyor musun aslında kızı erkeği yok bu işin mizaç işi biraz ilk oğlum sakindi bu miniğim tam bir zıpır :) amin canım benim habersiz bırakma ❤️
(13 puan) tarafından
Çıktık bugün canım hamdolsun bir sıkıntı yok dediler ♥️
(7,456 puan) tarafından
Ohhh çok şükür canım benim gelmiş geçmiş olsun allah beterinden korusun ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde bebeğim oto koltuğundan ayak konulan yere düştü korktugunuzdan doktora götürdük, kontrolde kalın kusarsa hemen getirin demişti. Hiç sorun olmadı 24 saat gözlemleyin ama,gözlerinde kayma,kusma olursa beklemeyin
(13 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Benimki pusetli bebek arabasından düştü 1 mt yüksekten dünden beri hastanedeyiz bir sıkıntı yok diyorlar ama sonradan birsey çıkarsa diye korkuyorum
tarafından
Hastanedeysen korkma canım zaten doktorlar müdahale eder birşey olursa ,ama inşallah olmaz. Bundan sonra pusetin kemerlerini bağlamayı ihmal etme, bende baglamadm ilk kez o zamn olmustu
(13 puan) tarafından
Aynen insaALLAH. Hani yarın eve geçecem sonradan birsey olur mu onun için korkuyorum. Evet ya birdaha bu bebek arabasını da kullanmayı düşünmüyorum zaten ALLAH cc bütün yavrularımızı korusun
tarafından
Kemerini bağla canım arabayla alakası yok bizde ihmallik
(13 puan) tarafından
Aynen orası öyle tabi
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Kusma şişlik morarma sürekli ağlama var mı. Takipte ol sen canım. Bır sıkıntı olmaz inşallah.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 326 göst.
0 oy
25 cevap 1,308 göst.
15 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Cennet meleği (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 314 göst.
29 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu