0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından
Kızlar zayıflamak için çay kahve vb şeyler tukettiniz mi faydası oluyor mu bu tür şeyler iştahım çok var özellikle ekmek ve pilavdan vazgeçemiyorum iştahım kapansın istiyorum

5 Cevaplar

0 oy
(9,109 puan) tarafından
Herşey boğazda bitiyo canım. Azalttikca miden küçülecek istesen de yiyemeyeceksin. Bir de üstüne azcik yürüyüş yapabilirsen süper olur 
(97 puan) tarafından
Evlenmeden önce bir ara yürüyerek çok güzel zayiflamis tim ama şimdi 2 tane bebeğim var onlarla yuruyemiyorum evdede durdukça yemek yiyesim geliyor
(9,109 puan) tarafından
Evde Leslie yap o zaman canım. Valla çok haklısın. Benim de iki bebe var. Küçük oğlum dört aylıkken Mayıs'ta diyete başladım. 75 kiloydum. İkisini bebek arbasina atıp yarım saat bir saat yürüyodum. Bir de bebek arbasi ile extra efor da heralde kilo vermede yardımcı oldu. Şimdi 60 kiloyum. Daha altına düşemedim
(97 puan) tarafından
Leslie yapmak ne canım kusura bakma anlamadım iyi kilo vermişsin bende 5 6 kilo versem yetiyor bana ama veremiyorum özellikle alt karın gitmiyor
(9,109 puan) tarafından
Hamileyken ve sonra emzirme sürecinde çok kilo aldım bir dur demem gerekiyodu. YouTubeta Leslie diye yaz canım. Orda video çıkacak. Onu yapacaksın
(97 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım denecegim
-Reklam-
0 oy
tarafından
O çay kahveler para tuzağı 

Dukan birası yapıp içiyorum bol su ve porsiyonlara dikkat ediyorum bakalım yeni başladım sayılır 
(97 puan) tarafından
Suyu bende bol içiyorum ama ekmek ve pilava dayabamiyorum
0 oy
tarafından
Açım diyetim tek öğün yapiyorm ekmk yok
(97 puan) tarafından
Ekmek yemeğe calisiyorum ama görünce dayanamıyorum
tarafından
Yiyince de birsey olmuyor ki ye ye nereye kadar 73 den 55 düştüm
0 oy
(6,896 puan) tarafından
Ben forx5 kahvesinden aldım canım da düzenli kullansam faydası olacak ama ben alalı 2 ay belki geçiyor daha var gerçekten iştah kesiyo bol su içiriyo 
(97 puan) tarafından
Bende araştırıyorum ama bir yandan da güvenemiyorum ekmekten de vazgecemiyorum
(6,896 puan) tarafından
Valla bende öyleydim canım gerçekten faydasını gördüm devam etsem olacak da parası çok ya her ay veremem :D tabi yine kendin bilirsin birde startlife olması lazım ondan da memnun olan var tabi bunlar yerine en güzeli iradene sahip çıkıp kendin vermen canım bende vermeye çalışıyorum da benim başka hastalıklar çıkıyo
(97 puan) tarafından
Startlife bende gördüm fiyatı gerçekten çok ben bi 5 6 kilo versem yeterde irademe evdeyken iyiceklerde mutfakta iken sahip çıkmak zor oluyor üni yurdun da iken çok güzel kilo vermiştim orda yiyeceğe sürekli bulmak zor oluyor du ama evde can sıkıntısına yiyorum
(6,896 puan) tarafından
Valla öyle canım evde can sıkıntısına yiyoruz bende bekarken 60 65 arasiydim şimdi durum vahim :D inşallah bende verecem
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Valla çay kahve tarzı bişey tuketmedim . Beyaz ekmek ve tatlıyi ,şekeri kestim..sabah yulaflı yada sade omlet 5 zeytin az peynir domates salatalık ve yeşillik bir dilim tam buğday ekmeği ,yeşil çay içip yedim . 

Ara öğün yoğurt ,meyve yada salata tarzı şeyler . Akşam da yaptığım yemekten yedim ama az ve yine bir dilim  tam buğday ekmeği ile . Gece de maden suyu içtim tabi bunların yanında bol su içtim :) spora niyetlendim ama fırsatım olmadı 2 haftada 5 kg kadr verdim 
(97 puan) tarafından
Deneyeceğim bu şekilde inşallah veririm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 218 göst.
0 oy
7 cevap 109 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 505 göst.
19 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arse (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 248 göst.
14 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,849 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...