0 oy
688 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Eşimle severek evlendik nişanlı iken sürekli çok heyecanlı konuşurduk aşkla güzel sözler söylerdi bana şimdi ise ağzımızdan iki laf zor çıkıyor sürekli bir tartisma içerisinde sizde nasıl neden böyle oluyor evlenince 

30 Cevaplar

0 oy
(1,470 puan) tarafından

Çünkü o zaman kendini yokluyordu şuan seni :D:D mesele bu

-Reklam-
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Ya canım biz hiç öyle değiliz 10 yıldır tanışıyoruz hâlâ sevgimiz ilk gün ki gibi
0 oy
(1,470 puan) tarafından

Çünkü önce kendini yokluyordu şuan seni :Dmesele bu

(1,470 puan) tarafından
Bir süre sonra herşey dümdüz oluyor bazı kişilerde o benimdir diye o gözle bakıyor yani
0 oy
(1,717 puan) tarafından

Ben kendi adıma konuşmam gerekirse kira giderler sonra ev kredisi dükkanın ve evin giiderleri ve en önemli sebeb bizde çocuk olduktan sonra oldu ilgi çok çocuklara ve çocuklar oldugu için birbirimize zamanımız olmuyor ee hal böyle olunca gittikçe uzaklaşıyoruz bazen diyorum eşime aynı asker arkadaşı gibi sadece koguşta denk geliyoz diye :-) 

Şöyle de söyleyeyim evet eski muhabbet başbaşa oturma kalmadı ama canımız ne istediyse de yapmışızdır bana çok bağlı eşim  bir çok şeyi birbirimize danışır öyle hareket ederiz ama insan hali didiştiğimiz günlerde olur ki oda olsun da ama  hayat şartları çok zor onları da anlamak lazım 
0 oy
(678 puan) tarafından
3 senedir tanışıyoruz 1 senedir evliyiz yenide bebeğimiz oldu ama sevgiliyken nasılsak şimdide öyleyiz:)önemli olan saygı ve merhamet bunlar olunca evden huzur eksik olmuyor:)
0 oy
(2,992 puan) tarafından
Aman bacim onu gectim tencere kayniyo.mu cocugun mutlu oluyo mu en buyyk ask bu 

Su devirde kari koca sirt sirta verip gemisini yurutuyosa en ask yuva o
0 oy
tarafından
hayat toz pembe degildir de ondan sevgi saygiyi diri tutmak.lazim herseye ragmen karakter insani degerler onemli olan bunlar zor geliyor insana bi sure sonra zaten insan nankor eline ne gecerse degersizlesir.bu.dunya boyle cennette bir arada olursunuz insallah :)
0 oy
tarafından
Evlenince değil zamanla yaşanan sorunlar yüzünden insna ağzını kötü sözlere alistiriyo ve sevgi azalıyor yerine kırıcı sözler geçiyor

Mesela bugün adam dedim eşime bişey oldu adam.ney ya bidaha bana böyle konuşma dedi tamam canım pardon dedim bidaha demem 
0 oy
tarafından
6 yıldır evliyiz hala ilk günkü gibi maşallah diyim
0 oy
(3,072 puan) tarafından
Bence evliliği bekar ve nisnaliyken basite aldığımız için işin asıl yuzunu goremiyorz 1 aileler 2 geçim 3 değer saygı bunlarla baş edemeyince hic bişi yolunda gitmiyor 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 720 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ⭐⭐Hiranur'um⭐⭐ (3,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 205 göst.
27 Aralık 2023 Aile kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 605 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,403 göst.
21 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ❤MUALLİME❤ (3,136 puan) tarafından soruldu

406,273 soru

12,180,981 cevap

36,679 kullanıcı