İyi geceler hanımlar daha öncede post atmıştım okuyan bilir tekrar kısa özet gecicem gorumcemin tanışma Faslı vardı kaynanamlar çağırmıştı beni ayırt etmişlerdi haberim bile olmamıştı oğlumu bahane edip.durmaz die cagirmamislar neyse ilk tanışma.die bişey demedim sonradan kadın bunları cagirmis kaynanam beni arayıp gelirmisin dedi bende tamam dedim gittim saçımı boyadım çocuğuma kıyafet aldım kaynanam ikidebir beni arayıp gelecekmisin ama biz çok geç gelcez bende bı iş döndügunu anladim eşime dedim oda bişey döndüğünü anladı görümcem o sıra görüntülü aradi beni dedi gelecekmisin senin orda ruhun daralir oğlum sıkılırmis resmen bizi istemediler bende gitmedim sonra eşim aramış gorumcemi şey demis görümcem annem karıştırıyor ortalığı benim haberm bile yok yengemin geleceğinden bende gitmedim gorumcemi engelledim iste bugünde kaynanamlara yakın bı yerdeydik kaynanam bana şey demisti görümcem benim için demiş özür dilesin barışırim şuna bak... neyse kaynanama yakın yerdeydik aradı kaynanam resmen yalvardı bize gel çocuklari ozlemiste görümcem ben gitmedim isim olmaz dedim gorumcemin elinimi opecem şuna bak