0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (120 puan) tarafından
İyi geceler hanımlar daha öncede post atmıştım okuyan bilir tekrar kısa özet gecicem gorumcemin tanışma Faslı vardı kaynanamlar çağırmıştı beni ayırt etmişlerdi haberim bile olmamıştı oğlumu bahane edip.durmaz die cagirmamislar neyse ilk tanışma.die bişey demedim sonradan kadın bunları cagirmis kaynanam beni arayıp gelirmisin dedi bende tamam dedim gittim saçımı boyadım çocuğuma kıyafet aldım kaynanam ikidebir  beni arayıp gelecekmisin ama biz çok geç gelcez bende bı iş döndügunu anladim eşime dedim oda bişey döndüğünü anladı görümcem o sıra görüntülü aradi beni dedi gelecekmisin senin orda ruhun daralir oğlum sıkılırmis resmen bizi istemediler bende gitmedim sonra eşim aramış gorumcemi şey demis görümcem annem karıştırıyor ortalığı benim haberm bile yok yengemin geleceğinden bende gitmedim gorumcemi engelledim iste bugünde kaynanamlara yakın bı yerdeydik kaynanam bana şey demisti görümcem benim için demiş özür dilesin barışırim şuna bak... neyse kaynanama yakın yerdeydik aradı kaynanam resmen yalvardı bize gel çocuklari ozlemiste görümcem ben gitmedim isim olmaz dedim gorumcemin elinimi opecem şuna bak 

3 Cevaplar

0 oy
(3,316 puan) tarafından
Bu gorumcenin elini öpmek degil ki.. 
(120 puan) tarafından
Ney peki
-Reklam-
0 oy
(669 puan) tarafından
Aman ne bacım goruncenin evleneceği kişiyle ailesiyle tanışmak bu kadar önemli mi cidden bırak çağırmasınlsr iyi ki de gitmemissin herkesin çarşisi pazar olsun boşver bak işine götünee bile takma 
(120 puan) tarafından
Aynen canım ama kardeş gibi gördüğüm insandı çok iyiydik ilgilenmek istedim bende
(669 puan) tarafından
Demek ki o seni kardeş gibi görmemiş gösterdiğin iyi niyet içinde pişman olma herkes kendine yakışanı yapar sende ona göre mesafeni ayarlarsin bundan sonra hiç üzülme
0 oy
(410 puan) tarafından
Ne kadar sacmaliyosunuz post açmak için saçmalamayı bırakın hele ki buraya yeni gelenler 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 690 göst.
0 oy
11 cevap 406 göst.
0 oy
22 cevap 862 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,266 göst.
22 Kasım 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,297 soru