Tartışma sırasında elti adayın senden güzel beli geniş saçları belinde boyu uzun sen kısa boylu cirkinsin dedi çok üzüldüm ben ona bişey demedim Allah'tan korkmuyosun bana bunu söylüyorsun dedim
ay götüüm diyemedin mi?
hic . belliki kiskancliktan catlamis . kendisiyle de kiyaslamis . sinra kendi kusurlu yonlerini siylemek yerine sen soyle sen boylesin diye yengesiyle kiyaslamis . hic aynaya bakmismi acaba o gorumce😂😂 bide bise soylememis sen bi kendine bakda oyle milleti elestir kiskan diyememis yahu
Görümce de kısa boylu değil mi? Hatta fiziğinden de yakınıyor. Saçları da büyük ihtimalle sırma gibi değil veya çok bakımlı görünmüyor.
Canan’a katılıyorum. Kendinde kusur olarak gördüğü yerlere bakıp kıyas etmiş. Post sahibinin de boyu kısa diye zamanında çok üzülmediği meseleyi şimdi uzun boylu bir gelin adayı görünce mevzuymuş gibi hanımefendiyi kışkırtmaya çalışıyor.
Sessiz kalıp birkaç ay beklese aslında görümceyle yeni gelinin kavga ettiği haberini de alacak.
Boy Allah vergisidir. Saçını da düzeltebilir. Kiloluysa veya fiziki bir sorunu varsa diyet/spor gibi aktivitelerle keneinin en iyi versiyonuna evrilebilir.
Ama işin kötü yanı, bu tür düşünen insanlar dünya güzeli hatta kainat güzeli de olsalar böyle düşünmeye devam ederler.
her şey değişiyor. saçı yaptırırsın , burnu yaptırırsın, göbeği eritirsin, boy uzatma ameliyatları bile oluyor. ama çirkin kalp kolay kolay düzelmiyor.
Neyseki görümcemden çok güzelim bana böyle bir şey dese totoma kaş göz çizsem senden güzel olur derim 😅
Diğer eltisiyle karşılaştırmış
Postu okudum ama birinin bana çirkin demesi için çok güzel olması gerekiyor diğer elti bu olaydan sorumlu değil ki ona laf edeyim sen git aynaya bak diye doğrudan görümceyi rezil etmelik durum
Bu beli geniş uzun saçlı güzel eltin Hollanda’da ki değil mi? hani şu eltin güzel diye eşini zorla yanına göndermeye çalışıyorlar. Seni tehtit falan ediyordu kaynanan.
Evet o
Kendin elizabetsin sanki deseydin ya bacım gerci o an inssanın nutku tutuluyo sonradan saydırıyom ben arayıp 😅
Bana da görümcem bn yokken kocaman götü var sallana sallana yürüyor demiş öğrenince güldüm geçtim niye takıp üzüyorsun ki kendini
sen hic aynaya baktinmi deseydin
sıkma canını eminim sen gorumcenden daha güzelsin bana da görümcem sen o kadar cirkinsin ki bı ton makyajla insana benziyorsun dilencisin dedi hâlbuki makyajı da özel gün dışında yapmam sürme bile çekmem ama daha da muhatap olmadım onla
Bu ne ya ilkokul 1. sınıf..
Aradığım yorum sanırım...
Ben olsam yani senden iki katı güzel öyle mi bende senden bi tık üstteyim ya derdim 🤣
Benimki de bi kere bana kendine bakım yap kocan seni aldatır bak onun geçmişi çok hızlıydı ne kızlar gördü demişti bende mayasında varsa yapar dedim yok mayasında yokta işte dedi kaldı eşime de gelince söyledim sen bi b..K mı yiyorsun ki böyle diyor dedim sonra ablasını aramış fırçalamış hahaha geri beni aradı görümcem ben senin iyiliğin için söyledim hemen yetiştirdin mi dedi bende o zaman yeni lohusayım ya 20 günlük anneyim kaşlarım falan çıktığı için öyle demiş hiç umrumda olmadı inan o karıştıcsğo yere ben karıştırdım kendi huzursuz oldu kardeşiyle :)
En azından kalbim kara değil deseydinyaaaaa
Sende çok çirkinsin götüme kaş göz çizsem senden güzel deseydin
Evet benden güzel diyecektin kiskandigiji anlarlar da daha çok üstüne giderler
Ayy gotummmm deseydin densiz üzülme bacı muhtemelen seni kıskanıyor
Maymun aynaya bakmış harikayım demiş :)
Allah begenmis yaratmis kocam begenmis evlenmis begenip begenmemek sana dusmez diyecektin
Brn kucuktum annem Allah icin guzeldi de ama 9 sene birlikte oturup kaynana kayinbaba gorumce kayin hepsiyle basetti gun geldi amcama kiz istediler koyden hepimiz gidemedik bsbanemler gittiler sadece nissn yaptilar yeni gelin hanimin fotograflarini gosteriyolar nişandan halam cok fenaydi varya o zaman dedi ki hanim aga gibi yeni gelin dedi boyu uzundu kiloluydu bi de anneme de bu da koca kari dedi güldü onu hatirliyorum sonrasini hatirlamiyorum annem soyledi o gelin 5 ay durdu gitti ailesi goturduler herkes annem mi kahrini cekecek tabi ben o zaman cocuk akliyla alin hanimaganiz gitti koca kari dediginiz anamin eline kaldiniz demisim nasil icime buyuduyse
Seninde benden kalır yanın yok deseydin. Kız sende laf sokma Vibe alamadım niye imanını sorguluyon kadının. Sende onu aynı yerden vurcan👺👿
Senden güzelim ya o bana yetiyor dümbelek suratlı deseydin.
Hoşt sana kemik atıldıda mı havlıyosun desen anşardı o 💯
Ayyyy terbiyesizlik resmen sana göre öyle ama bana göre de sen çirkinsin derdim ne terbiyesiz biriymjs ya benim ektim yok ama iki kaynım var dur bakalım
Kocam beğeniyor benide bu ilgilendiriyor deseydın gerisi çokta önemli değil deseydın
1,494,582 soru
24,416,943 cevap
351,306 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın