Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bakiciya nekadar ödüyorsunuz?
0
oy
114
göst.
6 Ekim 2023
Aile
kategorisinde
meltem89
(
22
puan)
tarafından
soruldu
24 Ekim 2023
meltem89
tarafından
düzenlendi
Bakiciya nekadar ödüyorsunuz
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
1
cevap
0
oy
6 Ekim 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Şimdi şöyle sen 10 saat calisip 15 bin alcksn kadinda 10 saat cocuga bakck çocuk bakmak daha zor bn baksam asgari ücret altına bakmam sahsen
6 Ekim 2023
meltem89
(
22
puan)
tarafından
yorumlandı
Hyr 6 saat bakacak sadece haftada 5 gün. Ve oğlum daha 10 aylık, yani bi alt degistirecek ve mama verecek. Onun dışında ilgilenecek ama çoğu zaman öğlen uykusunada yatıyor. Ve alt komşum yani masrafı olmayacak.
6 Ekim 2023
meltem89
(
22
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben kreşe 7500tl ödüyorum aylık (Bahçeli villa, bina altı değil ve herşeyi içinde). Ve o tüm gün gidiyor sabah 9 akşam 5. 2 yaş altı almıyor burda hiç bir kreş..
6 Ekim 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Çocuk bakması kolaysa otur kendin bak derler
6 Ekim 2023
meltem89
(
22
puan)
tarafından
yorumlandı
Şuan zaten evde duruyor bir sıkıntı yok ama komşum alıyor bazen çok seviyor çünkü ve oğlumda ona düşkün ama öylede kendimi kötü hisediyorum bari para karşılığında olsun diyorum hem oda kazanır bişeyler hem bende daha rahat olurum..
6 Ekim 2023
Cherry
(
4,991
puan)
tarafından
yorumlandı
Oyuncak kutusu ne saçmalıyon bacım sen. Türkiye şartlarında asgari ücretle çalışan bakıcı anca ultra lüks evlerde olur. Kadın 15 bine çalışıp asgari ücret mi verecek. Kimse cocuk bakmanın kolay olduğunu söylemiyor zaten ama her işin bir piyasası olur ona göre ücretlendirme olur. Bakıcı parasi 8.00-17.00 en fazla 7-8 bindir ortalama. Yani senin abarttığın kadar bi fiyat yoktur genelde.
Bu arada yorumunda asla iyi niyet ve yardımcı olma niyeti sezmedim. Resmen post sahibinin canını sıkmak için yazmışsın. Hoş değil!!
6 Ekim 2023
meltem89
(
22
puan)
tarafından
yorumlandı
Asgari ücret vermekte saçma olur ama.. Kreş daha uyguna geliyor çünkü.. Kimse vermez yani o parayı :))
6 Ekim 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Ne alaka bn bakmm dedim 10 aylık cocuga bakmk kolay mı yedimi yemedimi düştü hasta oldu oo
6 Ekim 2023
meltem89
(
22
puan)
tarafından
yorumlandı
Asıl ona bakmak çooook kolay :)) çok uslu benim oğlum. Bebeklere bakmak daha kolay çünkü onlar daha çok uyur. Bi alt değiştirme ve yemek bu yani..
6 Ekim 2023
meltem89
(
22
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle.. Kreşe gönder daha iyi ozaman ama maalesef 2 yaş altı almıyor kimse burda..
6 Ekim 2023
Zühre'm
(
262
puan)
tarafından
yorumlandı
Oyuncak kutusu merak etme zaten bu düşünceyle de kimse seni çocuğuna bakıcı diye tutmaz. Cocuk bakmak zor evet ama sadece bir bebeğe bakacaksın ev hanımı gibi olmayacaksın o da var kimse sana demeyecek evimi topla temizle akşama yemek hazırla diye gittigin yerde tek işin çocuğa bakmak olacak ve evet asgari ücret bu iş piyasası için çok fazla.. kafamıza göre bu iş zor ben fazla paraya çalışırım diyemiyoruz..
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
131
göst.
Bakiciya nasil alistirabilirim
9 Ocak 2023
Diğer
kategorisinde
12345ebe
(
958
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
7
cevap
288
göst.
Calisan anneler çocuğunuzu sabah nasil bakiciya yada ailenize goturuyo sunuz
17 Haziran 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
165
göst.
Kizlar calışıpta cocuklarini bakiciya emanet eden varmi?
1 Ocak 2022
Diğer
kategorisinde
EsleminAnnesi
(
3,100
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
+1
oy