0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (999 puan) tarafından
Küçük küçük başladı tabaka halinde yüzümde arttı iyice..dışarı cikamaz hale geldim ya 10 haftalık hamileyim ilaç kullanamıyorum.. yüzde sedef cok nadir oluyormuş.. yaşayan bilen varsa öneriniz var mı.. yüzüm kırmızı üstü pul pul:(

4 Cevaplar

0 oy
(2,737 puan) tarafından
Bol bol kantaron yağı sür bakalım. Yüzüne hacamatta yaptirabilirsin.sonucta içeriden gelen hastalik.
(999 puan) tarafından
Kantaron yağını denedim ise yaramadı maalesef..teşekkür ederim yine de
-Reklam-
0 oy
(6,087 puan) tarafından
Hindistan cevizi yağı kullanıyor eşim çok iyi geliyo eşimde de sedef hastalığı var.. Birde d vitamini eksikliği olmamasına çok dikkat et d vitamini düşünce sedef artıyor 
(999 puan) tarafından
Evet d vitaminim düşük çıktı takviyeye başladım.. Hindistan cevizi yağını da deneyeyim teşekkür ederim
(6,087 puan) tarafından
Eczacı reyhan ali ustanın gıda takviyesi var onu kullanıyoruz birde baya kontrol altında tutuyor sedefi
0 oy
(44 puan) tarafından
bende de aynı rahatsızlık var, önceden ilaç kullanıyordum fakat hamile olunca kimyasal içeriğinden dolayı bırakmak zorunda kaldım, işin aslı hamilelikten önce bitkisel olarak ardıç katranı kullanıyordum ben , etkili oluyordu. 
(999 puan) tarafından
Tesekkur ederim..Yuzde olması çok kötü.. gün geçtikçe de ilerliyor..doktor hamilelikte azalır dedi ama henüz bir azalma olmadı..
(44 puan) tarafından
yok azalmıyor ya hamilelik zaten insanın hormon dengesini bozuyor, ayrıca stres yaşıyorsun benim yüzüm baya pul pul oldu. nemlendiriciyle kabuklanmayı azaltmaya calısıyorum. ilaclarım kortizon icerdiği icin onlara yaklasamıyorum pek ne yazık ki.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 209 göst.
10 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bejna (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 143 göst.
15 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
4 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nehirimm (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 560 göst.

409,512 soru

12,309,027 cevap

38,650 kullanıcı

Kategoriler

...