0 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (350 puan) tarafından
Kizlar iki aylık hamileyim bu gün sedef teşhisi kondu sedef hastalığı olan var mı ? Süreç nasıl ilerliyor ?

6 Cevaplar

0 oy
(23 puan) tarafından
Eşimde var ilaç kullanınca geçiyor ama ilacı bırakınca sonra gene başlıyor çok kötü bir hastalık rabbim şifasını versin inşallah 
(350 puan) tarafından
Amin canım cümlemize şifa versin rabbim
-Reklam-
0 oy
(22,062 puan) tarafından
El üstünde kızarıklık gibi demi canim onumu dion
(350 puan) tarafından
Bir tek elimde olsa heryerime attı kuzum çaresizim valla bide hamile olmasam napicam bilemedim
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Arkadaşım da var kötü bişey geçmiyo bir türlü, eli ve ayaklarının altı yara, hamileyken ilacı da kullanamiyosun, denize gitti iyi geldi dedi bilgin olsun, Allah yardımcın olsun
(23 puan) tarafından
Nerde canım deniz
(3,462 puan) tarafından
Bildiğin deniz yani biz İstanbuldayiz
(350 puan) tarafından
Amin kuzum hamilelik geçirdi mi peki sedef hastalığı varken
(3,462 puan) tarafından
Yok emzirme dönemindeyken başladı, ilaç kullanamadığı için çok arttı, sonra emzirmeyi bırakıp ilaç kullandı ama maalesef geçmedi, oda pes etti
0 oy
(74 puan) tarafından
Benim teyzem sedef hastası kremleri losyonları var onu sürünce geçiyor ama bırakınca sürmeyi hemen tekrarlıyor teyzemin tüm vücudun da var kabuk oluyor sürekli dökülüyor sürekli ilaçlarla bakımını yapmanız lazım ama hamileyken kullanılıyor mu ilaç bilmiyorum geçmiş olsun 
(350 puan) tarafından
Sağolasın canım benim de belirli bir yerde değil heryerime attı
(74 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah şifanı bulursun
0 oy
(5,942 puan) tarafından
Bende  war  canım  çok  kötü  walla  ya  bacaklarım ve  kollarımın eklem yerlerinde war ilaçlari  war  kullanınca gidiyor  bırakınca  geri  geliyor  
(350 puan) tarafından
Benim heryerime attı kuzum boynumdanw tut ayaklarıma kadar vajina üstünde göbekte bacakta göğüste bide hamilelikte olunca çok kafaya taktım sizin bebeğiniz var mı varsa hamilelik süreciniz nasıl geçti
(5,942 puan) tarafından
Ben yıllardır ugrasiyrum canım bekarlıgimdan beri war  ilk önce egzamaydı sedefe dönüştü  alışkın  olduğum  için  hamilelikte cok  zor gecmedi  ama  doktor  kortizonsuz  bir krem  vermişti  hamilelikte kaşıntısını alsin  diye  ama  ismi neydi hiç hatırlamıyorum  ama senin  neden  bu kadar  yayıldıki çok geçmiş olsun
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Ankara'da çok iyi bı doktor var ona bı görun bence de Bekir tok Dr doğan soyalp instgramda adresleri de var

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 104 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,044 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 239 göst.
10 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bejna (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
4 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nehirimm (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 603 göst.

Kategoriler

1,446,321 soru

23,759,007 cevap

315,349 kullanıcı

...