0 oy
234 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

ogluma doğarken letgodan bir sepet beşik almstm artk kafasını carpiyo dar geliyo bunu aldık bizde memnunmusunuz

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim yengemler kız kardeşim vs çok memnun bende onlar memnun diye bundan aldım bakalım daha kullanmak nasip olmadı 
-Reklam-
0 oy
(6,325 puan) tarafından

Klasik herbiri ayni sisi giruyor bi degisiklik olmaz ki park yatak park yataktir:)) ben bir uretici olsam bir tarafini kapali yapardim fileli yerin bi kismi . Gece uyandiginde fileden beni göruuyor ve kucagima gelmek istio.kizimda da oglumda da ayni yatagi kullaniyorum. İkisinde de pazen ile kapatiyorum hir tarafi gece yatarken beni gormesin diye uyaninca

image

tarafından
Ben içine çarşaf sericem beni görmesin
(6,325 puan) tarafından
Bende onu dusundum acikcasi:)) dikmek cok mantikli ama usendim:))
tarafından
Kız dikince kirlendimi tekrar söküp tekrar dikilirmi ben spet beşiğin icinede nevresimi örtüm içinde yatiyo beni görmüyor
(6,325 puan) tarafından
Carsaf nevresim zaten serilecek . Kenarlari fileli ordan goruyir yatarken benimkinde pazen asili o tarafta.
tarafından
Kenarlarına atiyom işte benmde Sepet beşik etrafı aralikliydi komple çarşafla kapatiyodum
0 oy
(9,098 puan) tarafından
Bunun aynısı başka bir marka var bende. İki yaşına kadar rahat kullandık. Sonra oda takımı aldık. Daha gideri vardı yani yoksa 
tarafından
İnş sever oğlum
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Bizimki buna çok benzer 2buçuk yıldır kullanıyoruz memnunum hatta bugün balkona atıp yıkadım hortumla foş foşş
tarafından
Kız geldi odama sığmadı kapatamiyorum
(5,216 puan) tarafından
Bende gücüm yetmiyo eşime kurdurdum
tarafından
Eşim bırak kiricaksin sabah adam gelir dedi o uyuduktan sonra geçirdim çok şükür

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 250 göst.
0 oy
9 cevap 136 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,097 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 448 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emneerydmn (136 puan) tarafından soruldu

412,411 soru

12,415,681 cevap

45,011 kullanıcı