0 oy
272 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,027 puan) tarafından
Kayınvalidem tuzlayıp at dedi siz nasıl yapıyorsunuz baya patlıcan geldi köyden 

14 Cevaplar

0 oy
(2,736 puan) tarafından
Çiğden atılan şeyler güzel olmuyor ya bana değişik geliyor tatları. Hepsini kurut daha iyi 
(1,027 puan) tarafından
Havalar baya serinledi kurur mu ki bu ayda.çanakkaledeyim bide nem çok burda
(2,736 puan) tarafından
Kesin kurumaz doğru. Ama firinlayabilirsin. Fırında fanli kurutma olabilir. Ya da direk domatesli kapyabiberli sos yapiver
(4,851 puan) tarafından
Annem İstanbul da kuruttu cnm deneme olarak 2 patlıcanı küp küp dogra beze ser bakalım kuruyacakmi. Soğanlı salcalı yemegını yaparsan tadı et gibi çok güzel oluyor
(4,851 puan) tarafından
Yada tencerede yagla biraz kavur oyle at dolaba
-Reklam-
0 oy
(608 puan) tarafından
Çiğden dondurucuya  patlıcan biber atılması bana göre tadı kötü oluyor ve sakızımsi oluyor 
(1,027 puan) tarafından
Teşekkürler firinliycam sanırım hiç güzel oluyo diyen yok :)
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Çiğ öylece doğrayıp attım. Bi de eşim sivri akıllılık etti haşlayıp attık. İkisi de güzel değil çıkınca. Sakın yaptığım hatayı sen de yapma :) 
(1,027 puan) tarafından
O zaman yarın firinliyimda köz patlıcan olarak atıyım en iyisi
(11,033 puan) tarafından
Ben denemedim ama sen dene bakalım :)
0 oy
(212 puan) tarafından
Direk yıkayıp doğrayıp atiyorum
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Patlıcanlı kahvaltılık sos yap canım 
0 oy
(3,642 puan) tarafından
Çiğden atma atarsan çöp olur
0 oy
(1,317 puan) tarafından
Karnıyarık, musakka ve közlenmiş şeklinde atıyorum ben 
0 oy
tarafından
Çiğden olmuyor maalesef kızartıp közlenmiş atabilirsiniz 
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Cigden patlıcanı atarsan olmas kızartıp ayman lazim
0 oy
tarafından
Ben bı kez attım iğrenç ötesiydi közle patlıcanları öğle at çiğden maalesef olmuyor içine çok su çekiyor sonra o suyu kara kara salıyor 
0 oy
(151 puan) tarafından
Çiğden atma güzel olmuyor kizart at .
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Karnıyarık icin hafif kizartip yada firinda yaglayip atabilirsin. Saksuka sos var ondan yapabilirsin. Ben uzun uzun kebaplik hazirliyorum kurdan kebabi varya o olabilir. Birde kup kup doğrayip cok az kızartıp tava kebaplarinda kullanmak icin yapiyorum 
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Hiç çiğden atmadim:ermm:.      

0 oy
(4,144 puan) tarafından
Herkes kötü oluyor demiş ama ben hep çiğden atarım yuvarlak doğrarım çıkarınca kızartırım öyle yeriz yemek yapmadım onu bilmiyorum ama kızarınca bi sorun olmuyor 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 248 göst.
16 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Biriiste (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Asabii (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 184 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Adalett (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 147 göst.
16 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde &Nazenin & (650 puan) tarafından soruldu

405,583 soru

12,152,005 cevap

36,570 kullanıcı

...