0 oy
290 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,082 puan) tarafından
Kayınvalidem tuzlayıp at dedi siz nasıl yapıyorsunuz baya patlıcan geldi köyden 

14 Cevaplar

0 oy
(2,742 puan) tarafından
Çiğden atılan şeyler güzel olmuyor ya bana değişik geliyor tatları. Hepsini kurut daha iyi 
(1,082 puan) tarafından
Havalar baya serinledi kurur mu ki bu ayda.çanakkaledeyim bide nem çok burda
(2,742 puan) tarafından
Kesin kurumaz doğru. Ama firinlayabilirsin. Fırında fanli kurutma olabilir. Ya da direk domatesli kapyabiberli sos yapiver
tarafından
Annem İstanbul da kuruttu cnm deneme olarak 2 patlıcanı küp küp dogra beze ser bakalım kuruyacakmi. Soğanlı salcalı yemegını yaparsan tadı et gibi çok güzel oluyor
tarafından
Yada tencerede yagla biraz kavur oyle at dolaba
-Reklam-
0 oy
(608 puan) tarafından
Çiğden dondurucuya  patlıcan biber atılması bana göre tadı kötü oluyor ve sakızımsi oluyor 
(1,082 puan) tarafından
Teşekkürler firinliycam sanırım hiç güzel oluyo diyen yok :)
0 oy
(11,012 puan) tarafından
Çiğ öylece doğrayıp attım. Bi de eşim sivri akıllılık etti haşlayıp attık. İkisi de güzel değil çıkınca. Sakın yaptığım hatayı sen de yapma :) 
(1,082 puan) tarafından
O zaman yarın firinliyimda köz patlıcan olarak atıyım en iyisi
(11,012 puan) tarafından
Ben denemedim ama sen dene bakalım :)
0 oy
(213 puan) tarafından
Direk yıkayıp doğrayıp atiyorum
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Patlıcanlı kahvaltılık sos yap canım 
0 oy
(3,670 puan) tarafından
Çiğden atma atarsan çöp olur
0 oy
(1,324 puan) tarafından
Karnıyarık, musakka ve közlenmiş şeklinde atıyorum ben 
0 oy
tarafından
Çiğden olmuyor maalesef kızartıp közlenmiş atabilirsiniz 
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Cigden patlıcanı atarsan olmas kızartıp ayman lazim
0 oy
tarafından
Ben bı kez attım iğrenç ötesiydi közle patlıcanları öğle at çiğden maalesef olmuyor içine çok su çekiyor sonra o suyu kara kara salıyor 
0 oy
(151 puan) tarafından
Çiğden atma güzel olmuyor kizart at .
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Karnıyarık icin hafif kizartip yada firinda yaglayip atabilirsin. Saksuka sos var ondan yapabilirsin. Ben uzun uzun kebaplik hazirliyorum kurdan kebabi varya o olabilir. Birde kup kup doğrayip cok az kızartıp tava kebaplarinda kullanmak icin yapiyorum 
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Hiç çiğden atmadim:ermm:.      

0 oy
(4,227 puan) tarafından
Herkes kötü oluyor demiş ama ben hep çiğden atarım yuvarlak doğrarım çıkarınca kızartırım öyle yeriz yemek yapmadım onu bilmiyorum ama kızarınca bi sorun olmuyor 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 271 göst.
16 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Biriiste (485 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 255 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Asabii (669 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 205 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Adalett (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 170 göst.
16 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde &Nazenin & (650 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,439,154 soru

23,660,657 cevap

308,955 kullanıcı

...