0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (11,013 puan) tarafından
Kizlar benim bir kuzenim var.evli herhalde 13 14 senelik vardır.Bu güne kadar da bibirimize çok şey anlattık deftlestik ama bizimde beynimiz durdu.kimseye de anlayamıyoruz büyüklere rezillik olur diyor.bende sizden akıl alayım.ben aileden şehir ayrı oturan tek insanım bu arada .annesi kardeşi filan kendi eviyle yakın.

 Bizim bir enişte var.son 6 aya kadar da kavgaları olurmuş ama bu sebeplerden değil.eniste emekli oldu haliyle işten çıkış yaptı 7 8 ay önce.bir arkadaşı taksi işi ayarlamis.hani günlüğünü çıkar demiş.bundan 3 ay önce sanırım kuzen telefonda engelli bir kadin numarası bulmuş .çok büyük kavga ettiler.eniste sözde kadinda parası kalmış ,kadına numarasını vermiş sonra orp olduğunu fark etmiş bizim kuzenin yanında arar diyip engellemiş öyle dedi kuzene.cok kavga ettiler.eniate de bir daha vermicem numaramı kimseye demiş.

Gece saat 3 tü telefona kalktım kuzen arıyor zaldir zaldir.eniste işten gelmiş saat 2 de.kuzene böyle telaşlı gelmiş hareketleri.eniste yatınca telefonuna bakmış.eniste WhatsApptan kuzeni hem durumlardan engellemiş ,hem de geçen gece saat 23 10 mu 23 30 mu tam hatırlamıyorum bir kadını aramış.kadinda ertesi günü saat 10 gibi aramış onu enişte açmamış .kuzen bağırarak kaldırmış .bu ne demiş.ilk başta arkadaşın kız kardeşi demiş kuzen ne alaka konuştunuz diyince müşteri demiş.sozde müşteri şehir dışarı gidecekmiş o saatte arayıp fiyat vermiş.kuzen ayağa kaldirdi çok fena kavga ettiler. Ama şunu karar veremedik.beynimiz durdu o dün sabahtan beri uyumadı ben de 1 de yattım 3 te kalktım ayaktayım sabah ettik konuşurken.kuzen yüzünü görmek istemiyorum müşteri bu saatte aranmaz diyor.ama akşama yüzsüz bu gelecek konusmayacakta öyle yiyip içip yaşayacak evde zamanla unutulur zannedecek diyor.evinden aslında gidesi yok.eniatwyi bir şekilde kanunen eve almaması mümkün mü ? Bende bana gel dedim.en azından 6 saatlik yol.barisma düşüncesi yok .rezil edeceğim ailesine diyor.ama teyzemden korkuyoruz.teyzem böyle ne var kafasında ne yapalım kizlar?

3 Cevaplar

+3 oy
(932 puan) tarafından
Boşanmayı düşünmüyorsa otursun oturduğu yerde. Sen de karışma, sen kötü olacaksın haberin olsun. Gelmesin sana, dursun evinde. Kendi o gelene kadar yesin içsin,baktı yemekler arttı mı döksün onu,kocasına hicbisey hazırlamasın.
(11,013 puan) tarafından
Bana birşey diyemez yırtarım onun ağzını onda problem.yok.dayanamayacagim yüzünü görmeye diyor kız.kac saattir gözünün yaşı dinmedi.
(932 puan) tarafından
O zaman eve almasın canım yapacak bişey yok, ben olsam karışmam valla
-Reklam-
0 oy
(1,573 puan) tarafından
O kuzen boşanamaz bunu burdan ben anladım Allah yardımcısı olsun valla
(11,013 puan) tarafından
Kuzum sabahı sabah ettik
0 oy
(5,811 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla boşanmayı düşünmüyor. Kocasının her lafı yalan zaten orasını da geçtim sana gelmesi belki mantıklı olabilir en azından kaybetme korkusunu yaşar kocası 
(11,013 puan) tarafından
Bende bana gel diyorum.yok boşanması var.teyzden. çekiniyor .teyze biraz bırak arasın sen eve yemek getiriyormu ona bak kafasi
(5,811 puan) tarafından
Eski kafada yani. Valla annesini takmasın o zaman hayat onun hayatı yaşayacak olan o

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 296 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 560 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Melekkorkmaz27 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 229 göst.
25 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Ilkbahar (321 puan) tarafından soruldu

384,647 soru

11,506,510 cevap

35,159 kullanıcı

...