0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (484 puan) tarafından
Kızlar bende üç dört gündür sürekli yorgunluk hissi hafif mide bulantısı baş dönmesi ve sürekli uyuma isteği oluyor bende gebelikten şüpheleniyorum ama adetime 6 gün var daha test yapsam kesin sonuç alır mıyım sizce...

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
erken gebelikte cikabilir
(484 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vala bendede aynı geçen yaptm.cikmadi yarın tam bir ayim doluyor ama.normalde bir hfta geçiyor adetim normlde sancı çekerim adet olcam gbi hiç sancım yok sadce gogsum agryor ucu şişmiş gbi dedim birkaç gün geçsin snra test yapacam sen blirsin yine ama braz geçsin bnce belki adet olursun 
(484 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkür ederim
0 oy
(484 puan) tarafından
Kızlar cvp yok mu
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Canım erken davranmayın daha demin bir arkadasada söyledim tercih sizin tabiki ama adetin geçmesi daha iyi bu seferde adetmi olcam beta duzenlimi artacak sürekli kan ama kese zamanı gelecek bunlar stres oluyor hep erken öğreniyorum bende sonunu hep hüsranla bitiriyorum bence beklemek daha mantıklı karar sizin
(484 puan) tarafından
Aslında çok doğru söylüyorsunuz en iyisi bir hafta daha beklemek
(2,284 puan) tarafından
İnşallah gonlununuze göre olur yanlış anlamayın bundan çok canım yandı bu tarz erkenlerde sorun olunca bunun duyguusunu bildiğim için inanın çok üzülüyorum yoksa işinize karışmak istemem
(484 puan) tarafından
Estağfurullah cnm ne karışması çok teşekkür ederim cevabın için

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 156 göst.
22 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mona Lisa (1,054 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 72 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 169 göst.

408,400 soru

12,269,857 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler