0 oy
979 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,197 puan) tarafından

Giybet yaoasim geldi biyandan da. Gunaha ortak etmek de istemedim sizi ama icimde kalacagina pista dökülsun bari:) kiz bu ne rahatlik

image

image

28 Cevaplar

+1 oy
(13,381 puan) tarafından
İlk okudum ne var bunda dedim sonra altı okudum abooooooo kız gözüm fırladı yuvadan 
(6,197 puan) tarafından
Bende ella ictim falan okuyunca hani bebekte sorun olurmu o ay mi subatta mi hamile kaldim gibi ilaçtan oturu supheli sandim yorum yaptim asagiya. Sonra girdum gercek sebebini
tarafından
Ahaha aynen bende dedim ne var  bunda niye paylaşmiski...
Taaaki asagiyi okuyana kadar
-Reklam-
0 oy
(309 puan) tarafından
Çocuğun eşinden mi sevgilisinden mi olduğu belli değil yani pess
tarafından
Sevgili deme ya ikiside pisliğin teki Allah belalarını versin
0 oy
(5,403 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bir erkek bu kadar rahat bir şekilde  anlatmaz kesin  kızdır ve utanmadan bide gelmiş burdakilere soruyor  lan hiç  mi  eşinin  suratına bakarken ve aynı yastığı paylasirken  utanmadın  
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Ayy bide bana özelden yazmış nasıl oluyo bu çocuk olayları diye manyakmidir nedir
(6,197 puan) tarafından
:))))  allah akil fikir versin hayir madem yiyecen bi halt. Gunlerini hesapla da ona gire git ye yiyecegin pihu.
(436 puan) tarafından
Bende okudum o posttu hiç bi.sekilde yorum bile yapmadım gerçekten sadece mide bulandırıcı bide utanmadan buraya yazıyor
tarafından
Muhteşem bir yorum yaptım şimdi o pisliğe!
(436 puan) tarafından
Şimdi bakcaktimda goremedim başlık neydi yoksa kaldirdimi
(436 puan) tarafından
Gördüm şimdi yazık yaa gerçekten kocasına yazık
0 oy
tarafından
Ay gördüm gördüm rezil ya tam bir rezil. Umuyorum ki fake hesaptır...
0 oy
tarafından
Hiç utanmadın mı yaaaa !!! O adam sana ekmek getiriyor evine senin kocana yazık çok acıdım Allah senin gibi kadınları bildiği gibi yapsın.. kocanın nikahı altındayken birde başka adamla zevk mi yaptın !! Keşke kocanı tanısam koşa koşa gider yediğin b.ku anlatırdım o adamda senin gibi o...Bir kadından kurtulurdu. Utanmıycak mısın kocanın yüzüne bakarken !! O. Kh.pe! O karnındaki bebeğin ne günahı vardı o bebeğe yazık değil mi yaaaa 

BENDE ONA BU ŞEKİLDE YORUM YAPTIM..... YA KADIN OLARAK KADINLIKTAN UTANDIM İNSAN NAMUSUNA NASIL SAHİP ÇIKMAZ NASIL KOCASI VARKEN BU GÜNAHA GİRER
(5,184 puan) tarafından
Kız allah senıo tür bi kadın bu yorumdan etkilenir mi
0 oy
(608 puan) tarafından
En üstü okuyup kadın soru sormuş nolmus ki dedim altı okuyunca tövbeler olsun dedim Bi an :D
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Çocuğa yazık ya
0 oy
(1,811 puan) tarafından
Merakımdan gittim anam ne genişmiş bide 2.çocuğu ALLAH bilir belki diğeride başkasındadır. 
0 oy
(1,609 puan) tarafından
karidaki genişliğe gel
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Ağzım açık okudum nasıl bu kadar rahatlar ya nasıl. Midem bulandı
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Yok ya erkek bu kadar ayrıntıya takılmaz sanmıyorum gerçek bence bu 
(6,197 puan) tarafından
Encede erkek buladar dert etmez bunu onceki postlarindada var kadin yani bariz belli ikili uclu tesy detayli falan hakim komple surece
tarafından
Var böyle kadınlarda en yakınımdan biri böyleydi kızı anlatıyordu.annem babam işe gidince eve adamlar geliyor odaya giriyorlar denize gidiyoruz ormanlık yerlere gidiyorduk o adamlarla anneleri götürüyormuş o kız da o iğrenç annesi yüzünden o evden kurtulmak için evlenmiş kızın psikolojisi bozuk olduğu için o evlilikte hiç mutlu olmamış eşide zaten ona değer vermiyordu böyle insanlar yüzünden olan hep çocuklara oluyor onların evlilik hayatını çok etkiliyor ah ah rabbim hepsimizi affetsin amin
(1,058 puan) tarafından
Aynen bende merakımdan girip baktım önceki postlarina ne diyim Allah ıslah etsin olan çocuklara oluyor tv programlarında görüyoruz hep başkasının çocuğuna babalık yapan adamları bununda onlardan farkı yok
(1,984 puan) tarafından
Bizimde gıybet olacak ama benimle yaşıt karşı blokta bir kadın vardı 4 çocuğu vardı neyse gece oldumu kocası işe gidince başka adam eve alıyordu birde namazında abdestinde bir kadın gibi gözüküyordu, parkta falan hep elinde kuranla gezer görseniz türbanlı vs aklimizdan geçmez , adamı aldığını nerden biliyorsunuz derseniz kuzenim karşı komşusu geceleri diğer adamı aldığını birebir görmüş ayakkabılarını da içeri alıyordu neyse geçenlerde bir kaç ay önce , o diğer adamla kaçtı 4 çocuğunu bırakıp sonra iki üç hafta sonra kocasına geri döndü millette de teyzeme kaçtım psikolojim bozuldu dediler,işin kötü tarafı sitede hem kızın ailesi hem kaçtığı adamın ailesi yaşıyor herkes aynı sitede , herkes biliyor kocasında biliyor ,ilk zaten adamın evinde aradılar sonra da kapıcıya iftira attın karıma diyip kapıcıya suç buldular karım benim namusuna diye ama herkes biliyor sitede adam karısından vazgecmiyor iki adamı aynı anda idare ediyor
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Bu erkek değilse bende ne olayım melaun kari
(1,278 puan) tarafından
Canım önceki postlarında detaylı ultarsson falan bahsetmis erkek bilmez o kadarini
(2,359 puan) tarafından
Bilir kız istese google elinin altında karısı vardır yakını vardır illaki duymuştur vs ya ciddi troll ya erkek yada gerçekten gerizekalı başka bı açıklaması olamaz
0 oy
(10,130 puan) tarafından

Tövbe gözlerim fal taşı gibi açıldı :O

0 oy
(2,467 puan) tarafından
Ay ne iğrenç bi olay ya okurken midem bulandı aq terbiyesiz bide utanmadan soryr millete 
0 oy
tarafından
Ohaaaa yuhhhh
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Ben şaşırmıyorum artık bunlara. Daha beterleri dönüyo ortalıkta. Boşverin gitsin
0 oy
tarafından
Salliyo ya canı sıkılıyo s.lklarin prim vermeyin 
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Ne okudum ben
(6,197 puan) tarafından
Ozetle bebek kimden :))
(7,456 puan) tarafından
Ya ne iğrenç hayatlar ya Allah'ım yazdıysa bozsun
0 oy
(8,395 puan) tarafından
Hiç bişey anlamadım 
(6,197 puan) tarafından
Kiz neyi anlamadin bir kerelik 26 ocakta sevgilisyle iliskiye girmis ama  ertesi gun hapi kullanmis. Sin adet tarihini de bilmio. Kimden hamile kaldigi konusunda  tutusmus. Yattigi adamdan mi kocasindanmi hamile diye yana yakila merak edio
(8,395 puan) tarafından
Oha yani bide bu h buraya yaziyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 140 göst.
7 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 21 göst.
18 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyzanur (907 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 234 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 295 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,083 puan) tarafından soruldu

411,096 soru

12,373,950 cevap

42,678 kullanıcı

Kategoriler

...