+1 oy
82 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (282 puan) tarafından
11 haftalık hamileyim dişlerim kaplama ama yukarı sağda kaplama olan dişim ağrıyor galiba çünkü ağrı ordan geliyor bitanede 20lik dişim çekilecek 12inci haftami bekliyorum antibiyotik reçete yazık hazır kontrolden sonra kullanmaya başlayacağım ama kaplama ilan neşen ağrır dayanamıyorum anlam veremedim 12inci haftadan sonra tedavi yaparlar demi 

2 Cevaplar

0 oy
(2,930 puan) tarafından
Bende 22haftalik canım dış agrisnadan a ölçen parol içiyorum sirkeyle tuzu karıştırıp su köy ağzını gargara yap
(2,930 puan) tarafından
Ne bilim benim doktorum bir değişik ya. Özele gidiyorum bı ara alerji olmuştum aradım hocam alaerji oldum hamileyim diye maene etmezler diye ben alerjik uzamna danış dedi ben sadece bebeğin durumana bakarım dedi
(1,989 puan) tarafından
Himm benimki çok ilgiliydi ya herşeyi söylüyor araştırıyor öneriyordu  , bilemedim şimdi söylemeden sakın kullanma ama doktorlara danış diş doktoruna git olmadı canım  doktoruna dersin bu ilacı verdiler kullanayım mi diye sorarsın olmadı bence dış doktoruna git önce o zaman sonra kadın doğum  doktoruna sorarsın
(1,989 puan) tarafından
Birde özele gidiyorsan niye öyle canım ya öyle özel doktor mu olur niye para ödüyorsun o zaman aslında öyle ilgisiz bir doktorun varsa değiştir bence dogumdada yarın birgün birssey olsa öylesi beni ilgilendirmez der geçer benden sana tavsiye daha iyi kadın doğum  doktorlarina  bak
(2,930 puan) tarafından
Değiştirdim erkek doktora gidyorum oda fazla ilgilenmiyor ya onuda benmedim
(282 puan) tarafından
Valla 7 ay var dogumuma asla dayanamam kuzum diş doktorumada sordum şimdi gittiğimizde sordum 3ay doludur git dedi bakalım hayırlısı yaa
-Reklam-
0 oy
(305 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bende şuan dişten çekiyorum senin iyi en azından 3 ayın bitse tedavi yapabilcen ben 7 aylık oldum erken doğum riski yapar diye kanal tedavisi yapmıyorlar mahfoldum 3 gündür başıma ağrısı atıyor denemediğim şey kalmadı dış doktoru amoklavin ve parol yazdı amoklavin binlik korka korka kullanıyorum 3 gündür bı ilerleme yok daha nekadr cekicem bu ağrıyı dayancak gücüm kalmadı benim :((
(282 puan) tarafından
Haftaya 12 haftalık olacağım kuzum ve dayanamayacagim gideceğim dişçime büyük ihtimal hava alıyor ve yavaş yavaş kulağıma vuruyor hissediyorum ya allah ya Şafi diyorum 1 hafta boyunca
(305 puan) tarafından
Benimde kulağıma başıma vuruyor git canim hamileliğin sonuna kadar çekilmez ilerde daha büyük sıkıntılar olur ozamanda yapamazsın rabbim şifa versin sağ sağlım su hamileliği bitirip yavrularımıza kavusalim
(282 puan) tarafından
Aynen öyle canım rabbim sağlıkla kucağımıza versinde cidden bazen önemli değil diyorum onlar için çekiliyor bu ağrılar yoksa dinlermiydik hemen gidilirdi doktora evlat işte
(305 puan) tarafından
Öyle tabi canım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 26 göst.
17 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseslerin_annesi (485 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 68 göst.
16 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem19. (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
3 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semos (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
11 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eliftpe (202 puan) tarafından soruldu

405,857 soru

12,163,759 cevap

36,614 kullanıcı

...