Eşinin inancını bilmiyorum ama bir müslüman olarak utanç verici. Evlenmeden önce araştırıp soruşturmak lazım. İçen içiyor gerçekten bırakmıyor. Ya Nasuh bir tövbe eder o şekil bırakır onun dışında inanmıyorum.
Kır şişeyi suratında. Sonra nur yüzlüm diye sev ahhaya şaka bir yana dursun keşke içmese evet. Madem içtin bu zıkkımı, nuru niye karıştırıyorsun? Kız o nur, Nur yerlitaş mı demek istedi acaba:) ya çok ilginç
Sacmalamis)) benim esim de bekarken icerdi ilk tanistigimiz gun asla istemiyorum diye sart kostum.
İcersen bos yere birbirimizin vaktini almayalim bu tanisma birda kalsin dedim. Zaten evlenince brakcam falan dedi babasi cok icermis rahmetli. Kendine soz vermis evlnnce icmm asla diye. Beyse evlenmeden 8 ay once brakti. Evlendik 7 yil icmedi. Gecen yaz degil onceki yaz annemlerle tatile gttik. Kizimda anane bagimlisi. Kizimi yatagi annemlerin odasina kaydettirdik. 5 yasinda kizim. Biz karikoca basbasa kaldik gezdik tozduk gece saat 3 e 4 e kadar. Cocuksuz. Neyse iste iceyim cok canim cekiyor falan dedi uyardim agzini temizlemis kapamissin. Ne gerek var bi acarsan bidaha kapayamassin dedim dinlemedi. İyi dedim ic sen icersen bende icerim dedim. Benim icmemi istemez diye dusunerek blof yaptim baktim dert etmio. Neyse ben zaten oyle bira mira icemem. Bikac yudum aldim sisenin kala i esime verdim dort bes sise icti. Sonra is yemegi oldu hemde arkadaslari iceyim falan laf etme onceden haber verio. Ayda bir 2 ayda bir falan. Bak dedim actin agzini devami geldi. Arada bir iciyor oyle yemege falan gdince. Benim karsi oldugum sey oyle bardi pavyondu meyhaneydinkari kizli ortamlara gitmek. Yoksa esimin ahiretliginden banane benim tonlarca gunahim var oteki taragin hesabinda ben kendimi dusunurum esim beni baglamaz. Cayir cayir yanacak da o. Binbir ceit meyveleri nehir kenarinda hurilerin elinden yiyecek de o bana bi faydasi yok ) benim hislanmadigim bu dunyalik o tarz ortamlar olmadigi surece parasini pulunu varini yigunu alkole yatirmadikca sorun yok . İctigi kisiler genel mudurler takimi. Nezih insanlar. Nezih mekanlara gdip yemegini etini izgarasini yerkeb bikac duble raki falan anca oyle. Hani oyle kiyririk karikizli mekanlara gitseler musade etmem.
Ay bi an dun akşam gördüğum rüya geldi aklıma kız benim herif bi kızla evlenmiş benimde 2 evladım var onları alıp çıkıyorum evden sonra gece gidip içki içiyorum sarhoş olmak istiyorum unutmak istiyorum rüyada ama olmiyo ..yani tövbe yarabim tövbe normalde ben hiç aklımdan dahi geçirmezdim o zıkımı ama rüyada içiyordum esimde namazında yani gençlik doneminde tatmak için bi bardak içdim diyor dahada tövbeli bu nasıl bi eüyaydi ben içiyordum tövbe estağfurullah
1,492,894 soru
24,392,809 cevap
349,428 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın