Kızlar ben 3 senelik evliyim ve 2 yaşında bir kızım var . Dün öyle bir rüya gördüm ki ve sonrasında uyandığımda yaşadıklarım ne diyeceğimi inanın bilmiyorum. O gün kızım da halsizlik sürekli uyku hali vardı bir türlü anlayamadım. Acaba hastalanacak mı diye düşündüm ama belirti olmadığından ilaç veremedim. Akşam oldu kızım uyudu bende uyumuştum rüyamda yattığım yerden kalkıp mutfağa gidiyordum sonra bir şey beni sürükleyerek çığlık çığlığa kızımın odasına sürükledi baktığımda kızımın yattı yer yanıyordu. Korkuyla uyanmıştım içime bir şüphe düştü ve kızımın odasına gittim iyikide gitmişim. Kızım ateşler içinde yanıyordu ölçtüğümde ateş 40 derce olmuştu o ara elim ayağıma dolaştı herşeyi unuttum yaşadığım korkunun üstüne o dereceyi görünce ne yapacağımı şaşırdım eşim gurbette çalışıyordu ilk işim duşa sokmak oldu o arada ambulansı aramıştım. Ne yaptıysam kızımı uyandıramamıştım Ateşten gözlerini açamıyordum . Korkudan çığlık çığlığa ağlıyordum Kaynanamla aynı binada kalıyorduk seslerimize gelmişti o arada ambulansta gelmişti o da korkmuştu . ve hala o anın korkusuyla sabaha kadar 20 kere kalkıyorum . Doktorsa biraz daha geç gelseydiniz daha kötü olabilirdi demişti havale geçirmiş ama daha yeni başlamıştı sebebi ise kulağında ki enfeksiyonmuş.
Siz ne dersiniz merak ediyoruö