0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (336 puan) tarafından
Kizim 3 yasinda son bir haftadir ben zorla yemek yedirirsem yiyor yoksa hic yemek yicem demiyor resmen basinda bekliyorum yemegini bitirsin diye saatler suruyor yemesi her gun her gun iskence oldu resmen.kreste de yemiyormus ogretmeni surekli yemiyor demeye basladi. Kendi kendine ac birakip kendi yemesine mi biraksam napsam bilemedim yemeyince hem cok uzuluyorum hem de anne yiregi ac kaldi yemedi deyip ben yediyorum sonra :(

4 Cevaplar

0 oy
(1,848 puan) tarafından
Canı istemiyodur biz yetişkinlerde bile oluyor dönem donem canım kilo kaybı falan varsa halsizlik bir doktora danışarak iştah açıcı takviye al 
-Reklam-
0 oy
(18,953 puan) tarafından
Çok zor bacım. Bizimki de ben yedirmeyince az yiyo. Çok müdahale etmek istemesem de bazen dayanamayıp ben yediriyorum. Ya da kalktıktan sonra bu benim için bu baban için falan dyerek tüm sulale için yemek yiyo
0 oy
(796 puan) tarafından
Cnm sımdı herkez lınclıcek benı ama ben yınede yazım benım kızım da boyleydı artık resmen ıskence oluyodu yemek yedırmek en son bıraktım kendı nezaman acım dese ozaman verdım bırak zaten acıkınca kendı ıster kızım   anne acıktım drr ıstedıgı yemegı soyler oturur yer karnını doyurur ısrarcı oldugun zaman ınat edıp yemıyo lar 
(336 puan) tarafından
Eşim de oyle diyor ac birak mecbur acikacak yiyecek diyor bi de oyle deneyelim bakayim bi değişme olacak mi
(796 puan) tarafından
Dene cnm hıc bı anne cocugu ac kalsın ıstemez ama gercekten bız dırettıkce onlar ınat edıp yemıyolar ac kalıyolar bıde boyle dene ınsALLAH faydası olur
(336 puan) tarafından
İnsallah canim
0 oy
(796 puan) tarafından
 sımdı herkez lınclıcek benı ama ben yınede yazım benım kızım da boyleydı artık resmen ıskence oluyodu yemek yedırmek en son bıraktım kendı nezaman acım dese ozaman verdım bırak zaten acıkınca kendı ıster kızım   anne acıktım drr ıstedıgı yemegı soyler oturur yer karnını doyurur ısrarcı oldugun zaman ınat edıp yemıyo lar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 114 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (975 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 177 göst.
28 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
29 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecemimmm (133 puan) tarafından soruldu

406,066 soru

12,173,376 cevap

36,647 kullanıcı

...