Elinizde tek bir dilek hakkı olsa ve hemen gerceklesicek olsa ne isterdiniz :)
Denize sıfır bi ev istiyorum :) ❣
Sınırsız dilek hakkı
1 buçuk yıl önceye dönmek :)
Çocuklarımı yanimda isterdim hayat bos hersey bos gercek olan tek sey evlat :(
Zamanı geriye alıp hayatımdaki gereksiz insanları çıkarmayı isterdim :))
Tabikide sinrsiz istek hakkimin olmasi
Ailem eşim karnımdaki yavrumla hiç ayrılmadan hep sağlıklı mutlu yaşamak :) Allah başımızdan eksik etmesin ya ablamda kalıyorum takılıyoruz babam aradı şimdi kızım canınız bişey istiyorsa Getiriyim diyor candır baba :)
Kocamın iş seyahatlerinin sona ermesi
Eşimi askerden getirmek olurdu :/
Bende bi ev istiyorum ama denize sıfır olmasa da olur :)
Ailemle küsüz barismak isterdim beni kabul etmelerini :(
İnsanların düşüncelerini okumak isterdim
Kaynanamların bizden uzak olmasını mümkünse uzayda yaşamalarını filan. Bize hıc karışmamalarını :)
Yavrumu sağlıkla zamanında kucagımakucagıma almak isterdim istiyorum. Erken dogum riskim varmış :'(
Herkesten uzak sessiz sakin ev isterdim yada bütün sorunlarımızın çözülüp eşim herkese gerektiği gibi soylemesi
Eşim icin kullanirdim :)
Kariyerinde istediği yere gelemsini dilerdim.
Çünkü belki ozmaan biraz rahatlardim habire iş düşünüyor. Kendini gelistirmeknicin çabalıyor cok isine düşkün bir istedigi yere gelsinde kurtuliyim:)
Hemvo şekilde maddi acidanda ne istersek yapabilicek seviyeye geliriz bir tasla iki kus
Evlendigim güne gitmek isterdim. Birlik durdugum zaman o iyi Hatice olmazdim. Gereksiz olan insanları çıkarırdm hayatımdan ve asla affetmezdim.
Bir evladim olsun isterdim canim
Çekirdek ailemin (eşimin kızımın ve nasipse doğcak oğlumun) vee tabi ki kendiminde hep sağlıklı ve huzurlu olmasını isterim ne kadar güzel olur her güne hep sağlıkla ve huzurla başlamak :)
7 yaşımda ki mutlu günlerime dönmek isterdim
1,487,564 soru
24,317,763 cevap
345,149 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın