0 oy
1,497 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından
düzenlendi
Enişte hastanede yigun bakımdan çıktı

Görümcem de evde ama sonu hiç iyi gozukmuyo eşim gidip geliyo arada oraya fena halde dövdü hem annesi hem eşim 

Yengem yani gorumcemin ablası  da çıktı emniyetten ama davası sürer heralde eşi şikayetçi olmamis

Eşimi zor sakinslestirdm 

Allah ysrdimcimiz olsun gerçekten 3 çocuk da bende kaliyo şuan ortam bende sakin sessiz haberleri yok ne olduğundan annem nerde diye sorup duruyolsr babalari olck alçak zaten hastanede 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
ne yazdin sen bana
tarafından
Merhaba canim hatuce sana yazmamı istedi selamı var engel almış yazamiyo sana :)) bilgin olsun çok özlemiş seni :))
Bu arada kavga felan Ecem lina ile olmadı Ecem lina yanksi anladı hadisi ona sinirlendi postu da Hatice açtığı için ona kızdı :)
Emirim34 kisisi baya hakaret etti haticeye
Sen kimsin sen Müslüman deilsin falan dedi kıza suslumansin dedi bir de cnku hatixe 1 kez saçı açık profile resim attı diye heme açık aradı canım yani anladın sen buranın meşhur hareketleri :)
(12,778 puan) tarafından
Atarliromantik seni uyardim ama halaaaa maşa olmaya devam ediyorsun ve şuan engellendin işine bak kendi isinle ilgilen  milletin posta kuryeligini yapma
tarafından
Tamam Tuğba hanım özeli kapttm ne yazdin dedi de bunu yazdım yani sürekli özelden yazan okuyo o yüzden :))
(12,778 puan) tarafından
Yazmana gerek yok uzattın da uzattın sende engelleniyor sun burdan yazdım ki nedenini billl
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 194 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Elif21 (2,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
18 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elfmeryemasya (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 652 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Asabii (518 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 1,054 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde A. idil T. (903 puan) tarafından soruldu

409,038 soru

12,294,122 cevap

38,288 kullanıcı

Kategoriler

...