0 oy
79 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,713 puan) tarafından
Kızım grip oldu genzi çok tıkanıyor serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyorum ama çok zorlanıyorum çünkü epey yapışkan çok zor geliyor. Öksürük bugün çok arttı. Ayağına zeytinyağı sarımsak yaptım cold mix damlatıyorum gece uyurken soğan kesip koyuyorum biraz da ıhlamur verdim başka ne yapabilirim bilmiyorum kızlar bir şey söyleyin yapıyım :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Thymex kekikli şurup var biz o aylarda onu kullanıyorduk ama bebeğin kilosuna göre ölçek veriyorlar doktora bir danış istersen 
(1,713 puan) tarafından
Doğal bir şurup mu
tarafından
Doğal canım
-Reklam-
0 oy
(5,456 puan) tarafından

Çocukların ayağının altına sarımsak yapmayın lütfen. Bakın bu sarımsak yanığı. 

image

Doktora götürün çok küçük daha
(2,277 puan) tarafından
Sarımsak yağından ziyade bebeğin ayağına sarımsak parçaları geldiği için bu canım malesef dikkat etmek lazım sürerken
(5,456 puan) tarafından
Siz bilirsiniz tabi :)
(1,713 puan) tarafından
İlk kullanımda ayağında saatlerce bekletmek doğru değil kontrol ederek kullanılmalı ve bebek teni çok hassassa sadece yağı kullanılmalı
0 oy
(2,277 puan) tarafından
Kendin de diyosun genzi akıyo diye öksürük ciğerleri dolu olduğu için vucudun verdiği bi tepki canım siz bian evel geniz akıntısını gribini geçirin öksürüğe müdahale etmeyin ciğerlerini temizliyo çünkü. Serumla sıkıp çekmek yerine sağ sol burundan 5 ml şırıngaya serum suyu koyup sağ sol boşatlma yapın hastanede hemşirelerin yaptığı gibi. Kızım daha 1 haftalıktı grip oldu yavrum öyle düzelttim. 4 aylık bebek artık ek gıdaya geçmesine az kalmış zaten bi araştır ıhlamur verilmesinde sorun olmazsa ıhlamur kaynat ver. Emiyosa seni bol emzir hastalık halinde anne sütü bebeği tedavi edecek vitamini salgılar mış çünkü
(1,713 puan) tarafından
Link bırakır mısın bi bakayım
(2,277 puan) tarafından
https://ty.gl/z4ovjrrkku ben 137 ye almışım. 170 olmuş yuh diyorum afedersin:)
(1,713 puan) tarafından
Zaten kullanışlı olan bir şey oldu mu hep yükselişte :) teşekkür ederim
(2,277 puan) tarafından
Annelerin zaafından yararlanıyolar bunun maliyeti 5 tl yoktur bile
(1,713 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
tarafından
Emzirip kusturun:)). Çok geçmiş olsun 
(1,713 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağ olun
0 oy
(5,292 puan) tarafından
Ya gözünü seveyim 4 aylık bebeğe nasıl ıhlamur veriyorsun? Götürsene doktora niye kocakarı yöntemleri uyguluyorsun el kadar bebeğe 
(1,713 puan) tarafından
Zaten doktor söyledi ıhlamur verebilirsin diye. Çocuk küçük diye ilaç vermiyorlar ne yapayım ellerimi kavuşturup belki iyileşir diye mi bekleyim?
(5,292 puan) tarafından
Ihlamur ver diyen doktorun diplomasından şüphe ederim ben. 6 ay sadece anne sütü diye boşuna yırtmıyor millet kendini. 9 aydan önce bitki çayı verilmez çocuğa. Oturup iyileşir diye bekle demedim. Belli ki çocuk iyileşmiyor. Neden başka bir doktora götürmüyorsun? El kadar bebe. Kafana göre bişey yapma Allah göstermesin bişey olur diye yazıyorum. Terslemene Gerek yok yani.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
1 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mrcn06 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
0 oy
5 cevap 128 göst.
20 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (825 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 169 göst.
8 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,764 soru

12,360,156 cevap

41,421 kullanıcı

Kategoriler

...