0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (1,397 puan) tarafından
Benim minnak 11 aylık çok çabuk hastalaniyo burnu akmaya baslamis ne yapayım da ilerlemesin yeni iyilesmisti :((

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Iburamin zero
(1,397 puan) tarafından
Evde kalmadı da yazdırayım verirler mi acaba en son parol vermişlerdi ay olarak küçük diye
-Reklam-
0 oy
(5,869 puan) tarafından
Emziriyosaniz 1 dis sarimsagi kucuk kucuk dograyin bi kac damla limon ve bi tatli kasigi bal ekleyip siz tuketin.
(1,397 puan) tarafından
Teşekkür ederim deneyim evet anne sütü alıyor
(5,869 puan) tarafından
Rica ederim 2-3 gun yapin. İyilestiginde de haftada 2 gun tuketin hastaliklardan korur.
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Bence hiç müdahale edip de beynindeki mukozanın boşalmasına engel olmayın. Sadece mukusu içine çekip duracağı için boğazında balgam olur. Onun içinde çay kaşığının ucuyla zencefil ve limon karsitirip ilik suyun içinde icirebilirsin :) ilaç verip çocuğun bagisikligina darbe vurma :) burun akması büyük nimettir. Beyni boşaltır çocuk da iyileştikten sonra büyük rahatlama görürsün :) 
(1,397 puan) tarafından
Teşekkür ederim 2 çocuğum  bu ama çok hastaliyor dedim hatta balık yağı mı versem azcık psikolojim bozuluyor inanın zaten çok zor bı bebek uyumayı sevmiyor hiç hasta olunca hicc uyumuyor bir anda burnu akmaya başladı hastalık böyle basladi
(2,742 puan) tarafından
Her hastalandığında ilaçla müdahale ediyorsan hastalık sık tekrar eder. Hamileyken antibiyotik kullandiysan zaten bağışıklık zayıf dogmustur. Çocuğu bol bol yoğurtla sebzeyle destekle bakalım. İnşallah iyi olur
0 oy
(4,291 puan) tarafından
Ihlamur verdiyseniz daha önce ihlamur verebilirsiniz yarim cay bardağı kadar gece rahat yatar. Pekmez verdiyseniz daha önce pekmez verebilirsiniz.Bu aralar biraz meyve yedirmeye bakın vitamin elasin extra,pirasa gibi sebzelerin takımını yaptıysanız pirasa ister çiğ ister pismis verebilirsiniz hastalık aşamasinda çok etkili.

Geçmiş olsun.
(1,397 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim secmiyor ne versem yiyor genelde prasa vermedim hiç denemem lazım
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Ben o durumlarda zaditen damla veriyorum kiloya bir damla veriliyor yarım doz veriyorum işe yarıyor hemen
(1,397 puan) tarafından
Alayım eczaneden reçetesiz satiliyorsa hiç duymadım ama
(3,002 puan) tarafından
Doktor yazabilir siz alsaniz çok pahalı mı bilmiyorum ama kesinlikle iş görüyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 62 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,542 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
12 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 185 göst.
24 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,208 soru

23,661,607 cevap

308,984 kullanıcı

...