0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Birinci trimester,ikinci trimester, genetik ultrasonografi ,nlpt ,organ anomilileri, detayli obstetrik ultrasonografi  gibi diger hamileligimde ayrintiliya girmistim bunda bu testlere girsemmi diye dusunuyorum ama kotu birsey ciksada elden birsey gelmez ne gelirse Rabbimden diyorum  

24 Cevaplar

0 oy
(8,245 puan) tarafından
Sadece ayrıntılı ultrason yaptırdım 
-Reklam-
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Detaylı.ultrasyon ve ikili tarama yaptım cnm başka yapmadım 
0 oy
(3,887 puan) tarafından
İkiz oldukları halde girmedim. Ayrıntılı ultrason hariç hepsini reddettim. Perinotolojiye kadar ayarladılar gitmedim. Bak birinden biri down sendromlu olur, aman zeka sıkıntısı olur, aman alttaki gelişmez eli kolu büyümez. yok karından sıvı alınacak yok şeker yüklemesi. Sevdiğimiz bir doktordan tavsiye almıştık, hepsi formalite, söylemek zorundayız yapıp yapmamak sizin tercihiniz dediler. Yapmadım hepsi de bomba gibi maaşAllah. 
0 oy
(684 puan) tarafından
İlk çocuğuma %75 ikincisine %123 şu zanirim ikinciden emin değilim down sendromlu dedi inanmadım başka bir hastahaneye gittim kan verdim ilk çocuğum için sonuç 1000 de 150 gibi yani çok aşırı düşük derece bı rakam dedi doktor sonra içimize sinmedi nifty yaptırdım 6,5 sene önce 3 bine sonuclarim tertemiz geldi tabi bu süre zarfında ne mi oldu çocuğun kilosu düştü benim kilo düştü devamlı ağlıyorum yemek yemiyorum dua ediyorum kendimi devamlı temizlik yaparken buluyorum. İkinci çocuğumda da vallaha bilmiyorumdum bilsem asla yaptirmazdim bu ikili testte çıkıyormuş sözde bu riskler doktor zamanımız gecikmiş yapalım dedi tamam dedim mal gibi aslında yaptirmayacaktim sonuç geldi gene öyle dedim sonucu ne olursa olsun ben zaten aldirmicam başka hiç bir test yaptırmadım yanılma payı çok aşırı yüksek benden demesi size doğruluk payı da var olabilir bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,286 göst.
9 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Mlekdlra (1,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yineyinesen (55 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 56 göst.
13 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.