0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar u.yuz fazlasiyla artmis salgin seklinde benim sormak istedigim vucutta kızariklik veya sivilce tarzı kabarik olsada kasıntı yoksa u.yuz degilmi yani u.yuzda kasıntı sartmı

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaşıntı olmayan kişilerde var gorimcem oldu kaşınma yoktu ama bol bol sivilce vardi 
tarafından
Ya döşümde ufak sivilceler var kızarıklı ama doktor u.yuz degil diyor ama bilmiyorum ya  1 aydır var evdeki kimsede yok ama gecen ay alerji oldum cilt dokulmesi yasadim ondan kaynaklimi bilemedim tabi
-Reklam-
0 oy
(19,157 puan) tarafından
Uyuzun belirtilerinden biri de kaşıntı zaten özellikle geceleri deli gibi kasiniyorsun
0 oy
(367 puan) tarafından
Şart cnm kaşıntı yoksa uyuzfa yokturr kaşintisiz **** mu olur kız iki ay cektim lohusaligimi berbat etti Rabbim düşmanıma vermesinn
tarafından
Ya gecen ay alerji kaynaklı döküntüm vardı 1aydir  e döşümde minik sivilceler var  ama asla kasinti vs yok
(367 puan) tarafından
**** değildir cnm o sinek felan issirmistirr **** zaten kasintidan kendini belli eder ben **** um der kaç gündür var
(367 puan) tarafından
Pardon bir aydır yazmışsın
0 oy
(15,381 puan) tarafından
Sadece kaşıntı oluyor ilk başta. Hemen kabarmaz 
tarafından
Cok korkuyorum okadar salgin varki malesef :(
(15,381 puan) tarafından
Biz tedavi görüyoruz ailecek. Kizım uç ay önce oldu krem kullandı eşim ikimız de ilac kullanmıştık önlem amaçli krem kullandık uç ay sonra tekrarladı hemde hepımızde çiktı bu sefer
tarafından
Ya kuzum gecmis olsun ins en kısa surede iglesirsiniz ya  illetten kurtulursunuz kontrolsuz göc cok var malesef ondan cok yayilmis
(15,381 puan) tarafından
Sağ olasın yedi bucuk aylık hamileyim inşallah tekrarlamaz
0 oy
tarafından
Kaşıntı oluyor en büyük belirtisi o 
tarafından
Dokyorda öyle dedi kasintin yoksa degilsin lezyonlara bakti **** degil dedi ama hayla cikiyor vucudumda dokuntu seklinde buyuk ihtimal suan vajinal mantar tedavisi goruyorum 5 aydir candimax hapi kullaniyorum oda dokuntu yapabilir yan etkilerinde yaziyor
tarafından
Olabilir farklı bir cildiye doktoruna daha git
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Buda insalra ibret ya canim eskiden korana bir deprem  bu sefer **** çıktı milete bu aralar çok duyar oldum herkes uyzumu ney ay
tarafından
Kontrolsuz gocmenler cok oldugu icin gelen ne hastalikli bilinmiyoru salgin basliyor iste cok korkuyorum ya

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 687 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 261 göst.
5 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde incitanem (8,319 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 289 göst.
10 Ekim 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (1,274 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 244 göst.
23 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (405 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,315 soru

24,458,655 cevap

354,498 kullanıcı

...