0 oy
258 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8,286 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Burada çok sık karşıma çıkıyor uy.uzla ilgili bir bilgi çıktı karşıma. Paylaşmak istedim o sebeple kızlar.

1 cevap

0 oy
tarafından
2 yil cektim Rabbim dusmanima vermesin maddi manevi battik hamdolsun gecti
(8,286 puan) tarafından
Rabbim bir daha yaşatmasın canım. Burada çok görüyorum. Görünce paylaşayım da insanlara faydam olsun dedim
tarafından
Geçmiş olsun canım belirtileri neydi Peki benim eşimde de var da belirtilerini bir söyler misin Mesela benim eşim kaşınıyor kışın kaçırdığı yerler kabarıyor kan verdi hiçbir şekilde kanında hiçbir şey çıkmadı Allerset diye bir kaşıntı hapı var Onu içiyor sürekli o kaşıntını alıyor ama kökten çözüm değil en çok strese girince kaşıntı tutuyor
tarafından
Onlar sakinleştirici canim özellikle ozel bolgede koltuk altı parmak arası kasinti oluyor Anadolu yakasında gitmediğimiz özel devlet hastanesi kalmadi hiçbir doktor kalmadi biz cok beter halini yasadik en uzun bizimki sürmüştür cunku malesef anlayış göstermedi kaynanamlq kocam 1 ay ayri kalmadılar herseyi ben cektim herseyi kaynatıp temizledim kasinti azalırsa kaynanam fazla dikkat etmezdi bide gidip onun evini yapardim aksam eve dönünce gene ayni basa satardık oraya gidince kasinirdik cok zor yaa nasil anlatılırdı buyuk travma benim icin
tarafından
Nasıl  gecti peki canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 681 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.
11 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almi'mm (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 312 göst.
27 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 224 göst.

Kategoriler

1,495,119 soru

24,425,525 cevap

351,991 kullanıcı

...