0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından

Kızlar elimde firmasının rimeli ruju vs var başka şeylerde var farmasi olmayan yani makyaj ürünü olmayan. Yemin ederim sıfır daha kutusu açılmamış yarı fiyatına satıyorum gardopsta letgo'da olsun ama yok yani. Bana bir akıl verin nasıl satış yaparım ben :( trendyol desem sermayem girdiğim masrafa değmez. Öyle konu komşuda yok apartmanda kimse kimseyi tanımaz etmez valla aklıma başka bir yer gelmiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(11,659 puan) tarafından
Çok mu var pazara tezgah açabilirsin 
(83 puan) tarafından
Çok yok canım. Ama çorap çanta işine falanda girdim pazara tezgah açma işini bende düşündüm ama 8 aylık bir bebem var bakan kimsem yok tekim. Eşim desen Allah'a emanet zaten oda bakmaz
-Reklam-
0 oy
(2,640 puan) tarafından
Instagram da shoper diye birşey var orada sat
(83 puan) tarafından
Onu çok araştırdım ama nasıl oluyor anlamadım valla
(2,640 puan) tarafından
Bende bilmiyorum ama onda ücret kesintisi filan olmuyor galiba
0 oy
(135,797 puan) tarafından
kozmetik isi sakat bacim tarihi gecmeden elden cikarmaya bak tanidik falan yokmu kuzen arkadas vs 
(83 puan) tarafından
Bacım kuzenler akrabalar adam olurum diye gider elden iki katına alır benden almaz. Bırak almayı hakkımda atıp tutmasınlar ona razıyım. Çorap işi yapıyorum diye bir akraba yüzüme bohçacı oldun ha diyerek güldü. Allah büyük ben evladımın rızkı için uğraşıyorum
(135,797 puan) tarafından
herkez hasetlik fesatlik pesinde desene
(83 puan) tarafından
Aynen canım. Elin kırk kat yabancısı insana kardeş gibi oluyorda canından kanından  insanlar böyle oluyor. hayat
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Gardrops hesabın ne canım 
(83 puan) tarafından
gnlgzl canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 411 göst.
23 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 341 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (120 puan) tarafından soruldu