Eşimin çalışma arkadaşı bizi davet etti misafirliğe gittik çoluk çocuk kalaba sofraya oturduk kurabiye kek koymuş her tabağa öle masada çocuklar çayı dökmesin diye oturduk öyle de eşlerimiz mutfakta oturdu sigara için neyse ben tabagı önümde ne varsa çatalıma batırdım kek den aldım biraz yarıladım keki yedim ev sahibi bayan aaaa ben ona az koydu idim benim kini neden aldın dedi ve önümden çatalladığım halde tabağı aldı tekrar dolu tabak verdi yani elimdem çekip alır gibi de kabaca aldı neyse bende inanki çocuklardan hiç fark etmedim dedim bozuntuya vermeden sohbet ettim yedim evimize geldim bir daha ne davet ettim nede ederse gittim hiç diyolağ içinde olmadım önümden aldı ya tabagı oda yemedi tabagı koydu kendi önüne benimdi yanlış aldım alla alaa dedi bana kendisi sanki ben çatalladım diye dokunmadıda birde madem yanlış aldı isem eksikleri koy sen yemişsin devam et artılk bu tabaktan dersin eksikleri koyarsın tamam bende devam ederim rencide olmam yani sürekli sorun olan kısım eşime gidip mutfakta idi ler ya kalkalım deyip kadına ne biçim misafirlik bu sen madem misafir ağırlamak bilmiyorsan neden davet ettin deyip gitseydim ya dedim içim yiyor aklıma gelince birde yakın arkadaşım ve ailesi ile gittik oda benim orda kırıldıgımı gördü ona rağmen onunla oturup etti benim ona kızdığımı bildiği halde hep diyaloğ kurdu banada diyor ne biçim davranış tı o, kadına neler neler dedi sana karşı kötü oldu tavrı bence dedi ana baktım ki gidip geliyor o kadınada ama oda rahatsız etti bunu bazen aklıma getirip sinir oluyorum ki nornalde hayatta susmam bişey derdim hem kızım ağlıyordu konuşturmadı hemde konu kapandı anında demem lazım dı kızlar aklıma geldikçe sinir oluyorum bu durumdan en yakın arkadaşım dediğim kişi benim yanımda kıza diyor ne salaktı, davranışı bi baktım ertesi gün ona gitmiş vala kafam almadı uzun oldu ama bu tarz insam ilişkisi oldugu zaman ne yapmam lazım siz nasıl sakin kalıyorsunuz tavsiye okuyayım sizden