0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (4,756 puan) tarafından
sizde de benim gibi soğan sarımsaklı yemekler yememe kokularından rahatsız olma var mı yoksa bende mi sadece bu ilk iki gebeliğimde böyle bir sorun yaşamadım çok 

7 Cevaplar

0 oy
(5,470 puan) tarafından
Hepsinde aynı olmuyor canim ben ilkinde öyleymiş 4bucuk ay çektim ikincide sadece bel ağrım olmadı ve çok erken başladı 7 haftalıkken 
(4,756 puan) tarafından
ya çok şükür mide bulantısı kusma yok arada hafif bulantı olur kokulara karşı dediğin gibi diğer ikisine göre bunda bel ağrısı çok çekiyorum kızlarımda kasık ağrısı karın ağrısı çoktu sizin cinsiyet ney peki en son canım
(5,470 puan) tarafından
İlkinde kızdı canim buda kiz
-Reklam-
0 oy
(8,560 puan) tarafından
Valla canım ben hamilelikte yeşil soğan yiyince başım ağrıyordu ama tiksinme olmadı
(4,756 puan) tarafından
mesela kısırı çok seven ben dün yiyemedim şimdi fırına güveç attım sarımsak koymak zorunda kaldım şuan bile kokusu rahatsız ediyor yiyebilecek miyim bilmiyorum
(8,560 puan) tarafından
Normaldir canım. Ne zaman cinsiyete gideceksin
(4,756 puan) tarafından
daha erken kanka
(8,560 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah. İlk bana söyle :D
(4,756 puan) tarafından
inşallah kankam amin inşallah ama kızlarım bu haftalarda göbeğim yoktu daha belli değildi bunda şimdiden çıkmış bile
0 oy
tarafından
Soğan sarımsak yemeyen ben deli gibi asermistim aksine
(4,756 puan) tarafından
hahaha maşallah cinsiyet ne peki
tarafından
Erkek paşam
(4,756 puan) tarafından
maşallah hangi haftalarda yemeye başladın canım
tarafından
Tam hatırlamıyorum ama cinsiyet öğrenmiştim deli gibi sakatat ve soğan sarımsak yemeye başladım
(4,756 puan) tarafından
he 4 aydan sonra herşey geçiyor zaten insan herşey yiyor canım
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Ah ahhh ben varya keşke soğan sarımsak olsaydı dolaplar makine içleri tuvaletler eşim bile kokuyordu ya kahveyi günde üç fincan içerdim öyle bir tiskindim ki kahve deyince bile kusasim geliyo şuan 
(4,756 puan) tarafından
değil mi baya kötüymüş seninki doğurdun mu yoksa daha yeni mi kaç haftalık cinsiyet belli oldu mu
(2,922 puan) tarafından
20 hafta kuzum erkek ilki kızdı ben bişey yaşamadım bikere bile kusmamistim
(4,756 puan) tarafından
ya erkek gebeliği rahat derler kıza göre ama
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Evet ya soğan kokusuna tahammülüm yok soğanlı bır yemek yapınca mutlaka haftasonuna bekliyorum eşim soğanları doğrasin diye 
(4,756 puan) tarafından
seninde mi 10 haftalık canım bir kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam canım
(1,150 puan) tarafından
8 haftalık benim.
Evet Bi kızım var :)
(4,756 puan) tarafından
Rabbım bağışlasın hepsini inşallah amin
0 oy
tarafından
AH canım sen beni o zaman bi gorseydin bırak sarimsagi sogani etten kokulardan bile aşırı tiksiniyordum mesela doğum yaptım hala sarımsaklı yoğurdu yiyemiyorum çok normal daha çok tiksinecegin şey olur 
(4,756 puan) tarafından
ya öyle mi diyorsun cinsiyet ne canım
tarafından
Kiz oldu canım 4. Aya kadar çok bulantim oldu sonrasında da ara sıra devam etmişti bulanti hapı da kullandım ama yine de ister istemez oluyordu
(4,756 puan) tarafından
kızlarda bulantı kusma çok oluyor Rabbım bağışlasın acısını göstermesin inşallah hepsinin de amin
tarafından
Amin canım inşallah
(4,756 puan) tarafından
amin kuzum
0 oy
(3,354 puan) tarafından
Ben hiçbir şeyden tiksinmedim çok şükür 
(4,756 puan) tarafından
maşallah ne güzel ya çok şanslısın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 420 göst.
+1 oy
4 cevap 236 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 265 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 227 göst.

Kategoriler

1,492,684 soru

24,390,072 cevap

349,245 kullanıcı

...