0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Mrb hanımlar 26 günlük bebeğim var. Emiyor ama sütüm yok denilcek kadar az. Buyüzden her 3 saatte bir mama veriyorum. Ama bebeğim çok fazla mama istiyo. Şuan 90 cc veriyorum tatmin olmuyo çok ağlıyo. Biliyorumki 120 versem içecek 26 günlük bebek için çok fazla değilmi napıcağımı şaşırmış durumdayım. Çok ağlıyo bebeğim sanki aç kalıyo gibi ancak istediği kadar mama verdiğimde susuyo. Sarılık başlangıcı vardı çocuk doktorum bana yiyemediği kadar mama ver dedi. Biberonda artarsa ancak doyar dedi ama bana çok fazla geliyo. Tecrübeli anneler tecrübelerinizi yazarmısınız onu mama için ağlattığımda vicdanım rahat etmiyo

5 Cevaplar

0 oy
(15,132 puan) tarafından
Yok doktor haklı sen 4 veya 5 ölçek mama yap bak bakalım kaç cc içiyor 120 civarında içip 3 saat tok durması gerekiyor. Ben de ilk anneliğimde çok ciddi sıkıntılar yaşadım doktor tavsiyesi ile başardım. 
-Reklam-
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Ay maşallah sübhanallah yiyebildigi kadar ver aşko inan bu sana nimet maşallah Allah sütüne de bereket versin mamaya ihtiyaç kalmasın inşallah memeyi bazen emzik niyetinw de ver emdikçe gelir süt korkma sen 120 ver yeter ki yiyecek olsun maşallah ❤️
0 oy
(91 puan) tarafından
Ben 1 aylıkken önce emzirip arkasından 60 bazen de 90 cc mama veriyordum. Bazen arka arkaya çok daha fazlasını içtiği oluyordu. Her bebek farklı, eğer daha fazla mamayı içtiğinde susuyorsa demek ki 90 cc yetmiyor, içmek istediği kadar vermelisin bence bu konuda tereddüt etme.
0 oy
tarafından
90verirsen 1buçuk 2 saat ama 120 verirsen 2buçuk üç saat yani her 30cc demek yarım saat demek 
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Canım kilosunu 150 ile çarp 8 e böl ben hep bu hesapla verdim çok fazla beslemek refluye neden oluyor belki sariligi olduğu için doktorun öyle demiş olabilir ama bu zamanda bebek nerede doyacagini anlamaz ki ne versen alir mama çabuk bittiği için emme icgudusunu bastıramiyor karnı doyuyor ama ruhu doymuyor başta belirttiğim hesapla ver ağlarsa üstüne emzir benimki de öyle mamasi bitince ağlıyordu emzirince sakinlesiyordu 
(1,031 puan) tarafından
Sürekli emzir daha çok yeni hormonların çok taze artar sütün https://ty.gl/i09jzjl9js
Bu ürunu al kullan ben 4. Ay keşfettiğim için geç kaldım mamaya alismisti çünkü şimdi hem emiyor hem mama alıyor arkadaşım bununla mamayi bıraktı keşkelerin olmasın benim gibi mutlaka dene canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 418 göst.
0 oy
2 cevap 295 göst.
10 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hatice 25 (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 540 göst.
12 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayselselay (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 9,007 göst.
26 Haziran 2019 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,927 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,685 soru

24,634,492 cevap

365,334 kullanıcı

...